Sider

BLI MED I SCORINGSKLUBBEN 2013!

Sent, men godt: Scoringsklubben er omsider på plass igjen. I disse dager håper A-lagsspillerne at nettopp DU vil være med og støtte opp om Skodje-fotballen.

Scoringsklubben er den perfekte muligheten for den vanlige Skodje-bygder til å støtte opp om seniorlaget på Skodje. Ved å bli medlem i scoringsklubben, forplikter du deg rett og slett til å betale inn fem kroner per mål seniorlaget scorer i 2013.

Til gjengjeld vil vi for hvert 50. betalende medlem trekke ut en premie. Dette kan være alt fra gavekort på 1000 kroner, til treningsdress fra Skodje IL eller andre gaveartikler.

I tillegg til gode premiemuligheter, er det ikke til å legge skjul på at støtten er det viktige med scoringsklubben. Det koster rett og slett penger å spille fotball om dagen, og litt inntekter for denne gjengen betyr mye. I tillegg til fire ukentlige økter, er blant annet årets A-spillere faste instruktører på fotballskolen hver eneste lørdag. Skal du i tillegg plusse på en del dugnader, blir det en del dager i året!

Vi kan absolutt ikke kreve noe som helst, men vi blir tvertimot meget takknemlig for hver eneste deltaker som blir med i scoringsklubben.

NB: I år er vi ganske sent ute med scoringsklubben. I markedsføringen hevder vi det er fordi vi ville vise til tall når vi selger medlemskap. 15 mål hittil - etter snart halvspilt serie - tilsvarer kun 75 kroner hittil. Med andre ord er årets scoringsklubb i rute til å koste mindre enn 200 kroner i året per medlemskap!

Så ja: Vil du bli medlem i scoringsklubben? Si ja til en av våre spillere, trykk "like" på Facebook, send en mail til skodjeil@hotmail.com eller skriv en kommentar i feltet under her og vi kontakter deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar