Sider

TILBAKE PÅ VINNERSPORET ETTER HERLIG SEIER

Skodje har hatt marginene mot seg de siste to kampene, men i kveld bikket det endelig vår veg foran et tallrikt publikum på Skodje stadion. Sondre Beite sørget for en herlig 1-0-seier over bygutta.

Til slutt ble det en skikkelig sliteseier for Skodje-gutta. Rollon hadde muligheter til å både ta ledelsen og utlikne, men i dag la Skodje-gjengen ned en herlig innsats og bikket det sin veg.

Rollon var det førende laget åpningsvis, og hadde to store muligheter i førsteomgang til å ta ledelsen. Etter å ha lagt om litt på formasjonen utover i kampen kom Skodje mer med i kampen, men det ble med halvsjanser motsatt veg. Dermed 0-0 til pause etter det flere publikummere beskrev som en god førsteomgang for å være 4. divisjon.

I åpningen av andreomgang var det jevnere. Rollon hadde et lite overtak, men skapte veldig lite i starten av andreomgang. I stedet utnyttet formspilleren Sondre Beite et sovende Rollon-forsvar etter rundt 60 minutter. Han kom seg fri på kanten og avsluttet nydelig i lengste hjørnet.

I denne kampen var nok førstescoringen svært viktig. Rollon begynte å pumpe langt etter scoringen, men klarte ikke å etablere et skikkelig press før det gjensto 10-15 minutter. Rollon hadde et par gode muligheter til å utligne, men enten sto en lang Skodje-tå eller Ole Willumsen i vegen.

Alt i alt var det nok ikke like bra spillemessig som det har vært de siste to kampene fra vår del, men innsatsen og viljen kan absolutt ingen ta fra oss. I dag viste vi at vi kan gå i krigen og kjempe for poengene også. For strengt tatt sitter vi fortsatt igjen med følelsen av at Rollon er det beste 4. divisjonslaget (selv om Norborg leder serien med seks poeng).

Nå tar vi en velfortjent ferie fram til 8. august. Vi har 16 poeng og ligger på sjuendeplass. Alt i alt burde vi være fornøyd med det siden "alle" spådde bunnstrid før sesongstart, men faktisk er det flere kamper som irriterer oss litt fortsatt. Men tross alt er det jo bare positivt - vi har vist at vi er et lag å regne med.

Til slutt takker vi et tallrikt hjemme- og bortepublikum for kampen. I dag var det mye folk, god stemning og dermed ekstra artig å spille på stadion.

Kampfakta:
Skodje - Rollon 1-0 (0-0)
Bane: Skodje stadion
Mål Skodje: Sondre Beite
Dommer: Bjarte Steinsbu
Gule Skodje: Eivind Erstad og Emil Slettedal
Skodjes lag: Ole Willumsen - Eirik Høivik, Bjørnar Aure, Marius Fylling, Lennart Tetlie - Thomas Honningdal, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Sondre Beite - Eivind Erstad og Håkon Opsal.
Benytta innbyttere: Sigmund Mestad, Tobias Sortehaug, Emil Slettedal og Lars Even Beite.

14 kommentarer:

 1. Du verden! Eg hadde rett nok tippa 2-1, men 1-0, smått utrulig til Skøye å vere!
  Kjempeflott kamp, god innsats, og mange feil som kan rettast, men det kjem til hausten.
  God fotballsommar!

  SvarSlett
 2. Jo jo. Innsatsen skal ingen ta fra dere. Innsatsen og lille rakkeren på venstrekanten. Beste 'ginger' siden Billy Bremner.

  Little Billy Bremner is the captain of the crew; For the sake of Leeds United he would break himself in two; His hair is red and fuzzy and his body's black and blue'

  SvarSlett
 3. Nei høyre, - sorry. Vår venstre.

  SvarSlett
 4. Den lille gingeren på 10 kg ifølge en rollonspiller va vist for mykje å hanskast med for en på 80-90 kg i rollonforsvaret. Når han får gjer som han vil og i store dela av kampen herja med rollon, så he vel ikkje vekta så masse å sei?

  Resten av laget gjor vel forsåvidt en god jobb iom at rollon ikkje fikk inn nokken scoringe?

  SvarSlett
 5. "Den lille gingeren på 10 kg ifølge en rollonspiller va vist for mykje å hanskast med for en på 80-90 kg i rollonforsvaret. Når han får gjer som han vil og i store dela av kampen herja med rollon, så he vel ikkje vekta så masse å sei? "

  En guds-begavelse av en spiller, uten tvil. Vi har en av samme type, lille Iver med egen fan-club. Han lykkes ikke i går. Hele laget lykkes ikke i går, og akkurat nå er vi så forbanna på Steinsbu at vi ikke finnes ut av hvorfor vi ikke lykkes.

  Gratulerer til Skodje og et fint idrettsmiljø.

  SvarSlett
 6. Kjekt å ha Rollons blue army på besøk, slik engasjement fotballen skal ha!! Men ei lita ulempe for rollons del, det blir ofte ekstra artig å vinne mot så engasjerte lag og folk.

  Lykke til videre. kjør på!

  SvarSlett
 7. Dommerfeil utjevner seg som regel til slutt.

  SvarSlett
 8. "Dommerfeil utjevner seg som regel til slutt."

  Jo, det sies, men med Steinsbu er det ingen ting som 'utgjevner seg', det skal jeg love.

  All ære til Skodje og 'Billy Bremner' i ny versjon, men vi liker fair play. Skodje spilte fair, men dommeren gjorde sitt til å ødelegge både stemningen og kampen.

  SvarSlett
 9. Om Rollon skulle blitt tildelt straffe kvar gong den godaste Alex (og eit par tre til) ropar, ville dette ha blitt ein straffekonk mot eit mål.
  Huskar ei historie om ein som ropte ulv,ulv i utide. Det straffa seg når ulven kom!
  Ellers, flott engasjement blant Rollon-fansen og gode taparar som var skvær etter kampslutt.
  Vidare er eg ein tilhengar av at vi presenterer oss når vi meinar noko på nettet. Flott, Lars Even!

  SvarSlett
 10. "Vidare er eg ein tilhengar av at vi presenterer oss når vi meinar noko på nettet."

  Ka faen du mene med det?

  Du får be han bloggkongen om å skaffe seg et system som gjør at det går an å logge seg på som en kristen mann! Du er vel ikke i tvil om at det er Rollon himself du snakker med her?

  Gå i deg skjøl, tjukken. Vi Rollongutter har alltid vært fair. Det er noe som hele verden vet. Det må da være rimelig pinlig at Billy får de mest rosende ord i fra motstandernes supportere?

  SvarSlett
 11. Er Lars Even faren til Sondre?? I så fall bør du holde deg for god til å kommentere din sønns prestasjoner! Barn av foreldre som vil for mye og tror for godt om eget avkom ender som oftest opp som skrullinger! Les J.A.Riise.
  Vel og merke er denne spilleren god, men deg er tross alt 4 divisjon det er snakk om. Han hadde garantert ikke hevdet seg i 3 divisjon, men hvis han melder overgang til Aafk slik han får en bedre treningshverdag kan han bli brukbar på et høyere nivå etter hvert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Svar til dej. kjære anonyme som lure på om ej e far til sondre.

   Lars Even Beite. storebror til sondre.
   først:
   ej e rimelig sikker på at han far e ganske stolt av den lille røde i familien også.

   Det va ej som ikkje klarte å holde sej for god til å kommentere prestasjonene til bror min. E vel forsåvidt ganske stolt sjøl! og kjenne den lille rødtoppen bedre enn dei fleste, så ej tok mej den frihet til å svare på kommentaren om sondre. Om nokken meina det blir å ville for masse eller snakke for godt om så skal dei få lov!

   Greit nok at han hevda sej i 4. Divisjon, og dei fleste trur han ikkje kan hevde sej på høgare nivå pga han e liten og spinkel og dermed ikkje he nivået inne.

   Han he trent litt med herd og Amund Skiri som ej vil tru veit ka han prata om he sagt etter nokken treninge med dei så hadde han enkelt tilpassa sej nivået i 3div. He også trent en del med molde og he fått høre fra trond strande og odd berg for å nevne nokken at det e berre å få av han dissa gule strømpene å gi han blå.

   Åafk vil ikkje satse på han nettop fordi han he sagt han he lyst å prøve med molde. Nokke en skjønna meget godt!
   Ej e sjøl ganske sikker på at bror min kan hevde sej på et høgare nivå. Etterkvart ja, men gutten e trossalt 17år og he fortsatt tid på å utvikle sej masse! Ole gunnar solskjær satsa ikkje skikkelig på fotballen før han va 18-19 år og han avgjorde vel så vidt ej veit en CL finale.

   Angående JA.Riise som tydeligvis e en skrulling. Greit nok han he hatt sine fadeser med gambling og twittermeldinge og mora he hausa godt opp rundt han med diverse utsagn osv, men kan nevne det at Riise e den med flest landskampa her i landet og e utenom OGS,den som he prestert mest som norsk fotballspiller i nyere tid. vunnet en ubetydelig tittel for en ubetydelig engelsk klubb. Les Champions League mester for Liverpool.

   Kan informere om at det e mulig å bruke navn for å identifisere sej sjøl på bloggen.

   Heilt til slutt vil ej også sei at ej e stolt av heile skøyegjengen og at det e utrulig kjekt å være en del av gjengen igjen! Alle som legge ned en fantastisk innsats i og rundt klubben som he vert med å bidratt til en herlig vårsesong! det e herlig å være skodjespiller!

   Slett
 12. " så fall bør du holde deg for god til å kommentere din sønns prestasjoner! "

  Hei, hei, - litt slakk her. Hadde du været faren til lille Billy, hadde du selv vært stolt som en hane. Det hadde i alle fall jeg vært.

  Når GangeRolv linker til forumet deres, må dere regne med litt røre.

  SvarSlett