Sider

TAKK FOR LAGET TIL BREDE WAAG

Han hadde nok helst sett at avslutningen ble litt annerledes, men Brede Waag kan se tilbake til en strålende sesong hittil når han nå tar farvel med Skodje-drakta for denne gang.


Noen minutter etter avspark neste uke mot Rollon reiser Brede på ferie og går derfor glipp av den siste kampen før ferien. Når Brede kommer hjem til Skodje blir det bare for en kortere periode, for til høsten skal årets førstekeeper omsider utforske livet i storbyen og studere.

For vår del er det naturligvis svært synd. For det første har Brede stått strålende i serien hititl, men vel så viktig har hans bidrag utenfor banen vært i år. Brede har vært på det han har kunnet av treninger, har gått foran som et strålende eksempel og vært et forbilde for resten av gruppa. Brede har vært en naturlig visekaptein de kampene Vegard har manglet.

Trist blir det å miste Brede, men det kunne fort vært verre posisjoner å miste folk på. I år har vi vært i den heldige situasjonen at totalt fem keepere har vært innom treningsfeltet. Blant dem har junioren Ole Willumsen tatt store steg. I fraværet av Brede blir det naturligvis moro å se andre prøve seg.

I sommervinduet er det alltid litt uvisshet, og for vår del gjelder dette ytterligere to-tre spillere til. Men stallen er bredere enn på flere år, og samtidig er sjekkheftet i Skodje alltid klart for nye signeringer. Med andre ord skal vi stille bra slagkraftig til høsten også.

Dermed gjenstår det bare å takke Brede for innsatsen hittil. Du er hjertelig velkommen tilbake når som helst!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar