Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HAREID

InsideMan lever under høy sigarføring om  dagen. Sju poeng på tre kamper er som musikk i ørene til en svoren Skøye-patriot. I dag skjelver undertegnede litt i buksa av mulighetene mot Hareid.

Med tre poeng i kveld, gutter, vil starten etter hvert ha vært meget oppegående. Greit nok at det ble unødvendige tap borte mot Valder og hjemme mot MSIL, men strengt tatt er det ikke mange lag som stikker av med tre poeng på Valdervoll heller. Så den er dere delvis tilgitt for.

Men starten trenger kanskje også å bli "meget oppegående", fordi jeg noterer meg at Skøye-gutta har møtt seks av de sju antatt svakeste lagene hittil om man ser på tabellen. Riktignok er det liten tvil om at Skodje ofte finner på å overraske mot de beste lagene, men for at jeg skal få ro i sjelen og kunne nyte mi vinflaske på best mulig vis i kveld er det seier og tre pinner som trengs i kveld.

Så dermed går vi over til vår gode venn Wiki om Hareid:
Vel, fotballmessig fant vi lite der (det undrer oss at Einar Trovåg ikke har vært inne og maltraktert wiki-siden med stoff om for eksempel hvem som hadde den målgivende pasningen i 3-0-seieren i finalen i Hareid cup i -97).

Det mest spennende hos Wiki var: "Hans Gisle Holstad (1945–) ordfører, fotballtrener og fotballspiller".

Med andre ord ikke veldig mye informasjon å hente der, bortsett fra at det ikke er så verst i seg selv å ha en tidligere ordfører som fotballtrener. Tar vi ikke feil har Holstad vært inne i en eller annen toppserieklubb tidligere. Målt i erfaring opp mot trener Fylling og Hjelvik skulle vel dette være rått parti, men vi får krysse fingrene for at Holstad har blitt mer glad i Hareid Pizza og Pub AS enn å utvikle Hareid-laget den siste tiden og at det er vår egen duo som har mest giv. I så fall anser InsideMan dette som uavgjort.

Over til lagene. Mork, Husøy, Folkestad, Tharumalingam, Ketheeswaran og Alipoor er etternavn som går igjen hos gjestene. Imponerende i seg selv.

Laget er også brukbart imponerende. I Mork, Grimstad, Husøy og Mork har Hareid en del Hødd-vrakgods  som absolutt holder høyt 4. divisjonsnivå.

Så hva har vi? En avdanka Ørskog-spiller, et par Vika/Herd-flopper, et par avdanka spillere og en gammel storspiller på Stranda som nettopp er tilbake etter tre års fotballpause.

Når det er sagt sier rapportene at det omtrent aldri har vært så mye folk på trening før som denne uka. Flott er det. Men husk for all del at du bare trenger elleve mann for å vinne en fotballkamp, pluss noen innbyttere.

Joa, InsideMan er negativ. Men det er bare for å kunne være positiv og nyte livet etter kamp. Folk blir sterkere av å brytes ned først.

Hareid er et sterkt lag med tradisjoner som man skal ha respekt for.Ingen tvil om det. Men samtidig påpeker InsideMan at tradisjoner ikke vinner fotballkamper. Det har Skodje vist tidligere i år. Måtte det gjentas i kveld.

Qələbə yaxın ola bilər

InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar