Sider

TRE PÅ RAD ETTER NY DEILIG SEIER

Skodje-gjengen er virkelig i slaget. I dag ble seier nummer tre på rad sikret etter en herlig 2-1-seier over Hareid.

Gleden over seieren ble til slutt faktisk unødvendig stor. For mot slutten presset Hareid godt på, men det er lov å ha en av divisjonens beste keepere. Brede Waag vartet opp med et par ypperlige redninger som sørget for at tre poeng ble igjen på Skodje

Når det er sagt var det unødvendig at det ble så spennende. Først og fremst på grunn av førsteomgangen. Hareid åpnet riktignok klart best de første minuttene og hadde et par gode sjanser, men fra og med ti minutter og utover var det sjansebonanza andre vegen. Eivind Erstad og spesielt Håkon Opsal - i tillegg til flere andre -  hadde feite muligheter til å score. I tillegg ble Skodje-spillere en hel drøss av ganger spilt alene gjennom, men gang etter gang blåste dommeren av for offside - til Skodje-patriotenes store fortvilelse.

Når det er sagt var spillet jevnere enn sjansestatistikken, men utover i omgangen hadde Skodje full kontroll bakover - med unntak av en Husøy-suser i tverrliggeren etter en halvtimes spill.

Andreomgang ble - nok en gang - litt mer preget av resultatet. Hareid la om litt og begynte å spille mye mer ball langs bakken etter å ha banka den fram på to store spisser før hvilen. Skodje ble nok spilt litt lavt utover i omgangen, men fortsatt farlige når ballen ble tatt ned og det ble satt fart.

Skodje holdt brukbart unna lenge, men mot slutten lå det nok en Hareid-scoring i lufta. Derfor var gleden svært stor da Thomas Honningdal nydelig dro seg fri like før slutt og spilte Sondre Beite på blankt mål til 2-0.

Dessverre glapp det på en dødball rett etter, men når det er sagt smakte seieren vel så godt til tross for det målet.

Ellers pådro Eirik Høivik seg sitt tredje gule kort i år og må stå over Ørsta. Synd, fordi det var et billig kort, men også fordi Eirik virkelig blomstret i dag og spilte en strålende kamp.

Kampfakta:
Skodje - Hareid 2-1 (1-0)
Skodje stadion
Mål Skodje: Håkon Opsal og Sondre Beite
Mål Hareid: Kim-Tore Husøy
Gule Skodje: Eirik Høivik, Vegard Hjelvik og Eirik Hjelvik
Skodjes lag: Brede Waag - Lennart Tetlie, Bjørnar Aure, Marius Fylling, Eirik Høivik - Sondre Beite, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Ole Tangen - Håkon Opsal og Eivind Erstad.
Benytta innbyttere: Vegard Eriksen, Thomas Honningdal, Magnus Strømmen og Tobias Sortehaug.

5 kommentarer:

 1. Kort og godt; Himmelsk!

  SvarSlett
 2. Artig sitat henta frå nettsida til Hareid:
  "dei svært presise Flo-pasningar frå venstreback Høivik mot høgrekant Beite".
  Å samanligne Jostein Flo med Sondre Beite blir vel omtrent som å samanligne ein supertankar med ein robåt :)

  SvarSlett
 3. Og når eg er ferdig med å røle av seieren må eg og ta med litt kritikk.
  Å starte kampen 5-6 min. før oppsett tid er vel å vise ringeakt for publikum. Sjølv om vi er få blir det ikkje fleire av slikt.
  Gårsdagens "spikar" var og rimeleg taus.

  SvarSlett
 4. Godt poeng, men samtidig vanskelig når Hareid ber så pent om det. Ikke lett det der.

  SvarSlett
 5. I bytte mot at Hareid gir dokke seieren så var vel det et lett valg.

  SvarSlett