Sider

JØRGEN JUVE: RUNDENS HOT OG NOT

Det har kommet noen gjengangere i rundens hot og not, og det er velfortjent også. Sjekk ut her!

Hot
1. Heimelagene
Fem ut av seks kamper fikk markeringa H, det var kun fredagskampen mellom Valder og Ørsta som gikk til B. Ser ut som flere av 4.divisjonslaga har tatt ett oppgjør med seg selv, og gjort heimebanene til sin eigne fort.


2. Kim-Tore Husøy, Hareid
Hva har skjedd? Vi ventet oss brøling og kjefting og det som verre var da Hareid og Husøy kom til Skodje. I stedet framsto Hareids playmaker som selve fair play-utsendingen. Respekt. Ellers banker han som vanlig inn mål fra sin midtbaneposisjon. Hot!

3. Skodje
Ett av formlagene i 4.divisjon. Vunnet de tre siste kampene, og ungguttene viste gode takter mot ett så sterkt lag som Hareid. Sondre Beite og Håkon Opsal blomstrer nå, de blomstrer.


Not

1. Emil Emerson, Valder
Utvist som innbytter? Nå har vi hørt det også. I tapet hjemme mot Ørsta ble Emerson så sinna at han klarte å bli utvist mens han bare var innbytter. Ærlig talt, det er en sterk prestasjon!

2. Hareid
Når forsvarsspillet framstår som like naivt som kona til Rune Øygard, blir det for dumt å klage på at motstanderne sverger til baller i bakrom. Det blir som å si at man ikke bør plukke opp en 500-lapp midt ute i skauen om man finner en. Som sunnmøring sier man ja takk.

3. Åram/VanKam

Har vært med på rundens not tidligere for å lekke som en sil. Det gjør de stadig vekk. 5-1 tap mot Rollon, og laget ser allerede ut som de kommer til å ende som jumbo. Dette laget overlever ikke 4.divisjon, denne sesongen.Spaltist,
Jørgen Juve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar