Sider

«KJØPELAGET» LYKKES ENDELIG

Etter å ha mislykkes med det meste hittil i år har det endelig lykkes for Skodje å signere en spiller. Vi gratulerer oss selv med å ha signert unggutten Marius Rogne fra en klubb i Danmark.

Men mest av alt må vi nok gratulere Frode Engeset og norborg.com med denne heftige avsløringen.

Samtidig er det liten tvil om at Skodje endelig har lykkes på det man har prøvd å kopiere - nemlig kjøpelaget Norborg. Ifølge norborg.com er Rogne nemlig ikke den eneste spilleren vi har forsøkt å signere hittil i år, til tross for at vi har kalt andre lag for kjøpelag.

Spilleren som er i ferd med å signere er Marius Rogne. Han er i fra Brattvåg, men har de siste årene studert i Danmark. Han har vært innom Norborg og Brattvåg tidligere, men ønsker nå å prøve lykken i Skodje der han har en rekke kompiser. Det synes vi selvsagt er kjekt, og etter intense forhandlinger med sportslig ledelse har vi fått innvilga et ja fra sportslig utvalg til å bruke 500 kroner i overgangsgebyr på denne karen.

Marius har trent med oss en del ganger allerede og virker som en kjernekar som vi gleder oss til å få inn i gruppen. Velkommen skal du være!

Selv om Marius er på plass, er han neppe aktuell for noen av kampene før etter ferien. Dermed må nok de få Skodje-patriotene som gleder seg til å se Marius i spill smøre seg med ytterligere litt tålmodighet.

(For spesielt interesserte kan vi avsløre at vi i vinter snakket så vidt med HaNos Cato Longva og SIFs Even Vestavik om mulighetene for Skodje-spill siden de var på jakt etter nye klubber og hadde en del bekjente på Skodje. Så nå stjal vi den avsløringen fra dere, norborg.com!).

PS: Vi som egentlig trodde du var en kjekk fyr, Engeset!!

2 kommentarer:

  1. Lavmål, Skodje....Sjå tabellen...

    SvarSlett
  2. lavmål fordi at? tabellen he vel ingenting med dinna saken å gjer.

    SvarSlett