Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL NORBORG

Det smiles fra øre til øre på Prixen for tida.

Men InsideMan er fortsatt skuffa denne uka. Ikke fordi en tapte for det gamle storlaget Ørsta, som herjet på 3.nivå rundt samtidig som Thatcher sendte engelske arbeidsledige unggutter til Falklandsøyene for å gi Maradona en grunn til å bruke Guds hånd senere, strengt tatt fordi et tap mot Ørsta var forventet, likeså med tap de to siste kampene før ferien også.

InsideMan er derimot forbanna fordi Norborg har vært snill nabo den siste uka, kun for å hindre InsideMan i å være krass i ukens forhåndsspalte. InsideMan har ventet i det lengste på å høre fra Søvika, men det ble bare litt kjæling på ryggen fra serielederen.

Norborg, eller Nordborg som enkelte konsekvent kaller de AaFK-kledde, omtales følgende på wiki:

"Laget har oransje trøyer og strømper, med sort shorts. Spiller sine hjemmekamper på Uggedal stadion gras (åpnet 5. juni 2005). Høsten 2008 ble det vedtatt å legge kunstgress på grusbanen i Uggedalen. Dette arbeidet tok til 12. juni 2009 og ble ferdig i oktober 2009. Banen ble offisielt åpnet med fotballkamp mellom bygdene Grytastranda og Søvik 31. oktober 2009."

Norborg har herjet med motstanderne i årets 4.div og lukter nok en gang på 3.div. Men det skulle bare mangle for de hardtsatsende i Uggedalen. De har brukt like mye i overgangsgebyrer som hele Skodjes budsjett tilsammen i år og omtales derfor av mange, med rette, som et kjøpelag. Om det betales i poteter, heimbrent eller sesongkort på stadion er usikkert, men noe av verdi er det. Så viktig er det med opprykk at fairplay legges til side når kampen er i gang noe en gjeng rånere fra Hareidland fikk smertelig oppleve. Men de lokale guttene på Norborg, ja for de er da alle fra Sunnmøre vel Otterlei, kan å vinne på ærlig vis også og leder således tabellen fortjent så skryt skal gis der skryt fortjenes, et godt lag med en dyktig taktiker på benken og talentfulle ballsparkera.

For Skodjes del stilles det spørsmålstegn på om alle har maktet å sjekke terminlista før eventuelle sommerlige nytelser skal iverksettes. Selv om troppen er sterk og nærmest fulltallig har altså kaptein Vegard Hjelvik maktet å være bortreist til årets nærmeste naboduell (i luftlinje?), men ellers ser det forholdsvis greit ut minus noen småskader, men optimismen og selvtilliten er på plass etter en vårsesong som har gjort InsideMan yr og småvåt i buksa.

Selv med tap i de to siste før ferien mot to enormt gode lag vil våren fremdeles være en positiv opplevelse.

Og da skal InsideMan, som sjølsagt har planlagt ferie i henhold til gitt terminliste, nyte solgode daga i Torrevieja med paraplydrinka til frokost, bocciaspill til lunsj og posebaserte raspeballer til middag samt svingom til Ole Ivars om kvelden...ahhh, livet. Men altså, først er det kamp både en og to ganga, så stå på gutta.

Få mennesker har styrke nok til å kunne prise en venns fremgang - uten misunnelse

Ecrasez Norborg pour le village Skodje
InsideMan

1 kommentar:

  1. Ei lita korrigering.
    Norborg er ikkje Aafk-kledde, dei er orange og blå.
    Då er det betre å kalle dei Kvamsøy-kledde, orange og svart.

    SvarSlett