Sider

JØRGEN JUVE: DENNE RUNDENS HOT OG NOT

Noen fyrer godt opp i peisen, andre skal være snille og grei. Noen scorer mye mål, andre faller sammen, her er denne rundes hot og not! 

HOT
1. Svein-Arve Alnes
En av de faste gjestene her i hot/not-spalten. Blir han 4.divisjonstoppscorer? Hvertfall, om Jørgen Juve hadde putta fire mål og laget mitt likevel hadde tapt, hadde jeg blitt bra forbanna. Slik føler nok Svein Arve Alnes det nå. Han var hele Godøy alene og scora fire, men laget i sin helhet slapp inn seks. 2. divisjonsnivå av Alnes, 5. divisjonsnivå av Godøy.
2. Norborg.com
Etter å ha yppet seg litt opp mot Skodjebloggen, trakk de seg fint tilbake og ventet på at Skodjebloggen skulle få rase fra seg. Til slutt kontret norborg.com med et lekkert sitat fra Geir Ringstad og fleipet litt med eget kjøpestempel. Slik humor treffer bra hos Jørgen Juve.
3. Hareids jubelscener
Etter å ha vært inne i en dårlig periode slo Hareid tilbake og slo Rollon i sin egen hule. Slikt er populært på Hareid-land der Rollon er en klubb det er ekstra deilig å slå. Ved kampslutt sier rapportene i alle fall at det var ekte fotballglede, 17. mai og jubeltårer på en gang. Slik skal det være, så får det så være at Hareid skal være glad for at Blue Army ikke var på plass i fullt mantall.
NOT
1. Outzide.com
Hva skal man si? At engasjementet er så hinsides er jo intet annet enn fantastisk, og resulterer jo egentlig til en hot. Men å reagere så skarpt på at en uavhengig supporterside slenger litt med en eneste kjøpeklubb-kommentar blir for dumt. I alle fall når man i fullt alvor skriver en lang avhandling om det som er realiteten. Vi trodde fotball var lek og moro og at det var lov å fleipe litt med hverandre.
2. Skodje
Leder 2-0 for andre gang på rad, men faller nok en gang sammen som en potetsekk. Om bunnstrid skal unngås må laget lære seg å takle medgang og motgang med samme sinn. 
3. Ørsta
Ledet 2-0 borte mot et svekka MSIL-lag, men rota det vekk. Dermed ødela nok Ørsta oddsbongen til en rekke spilleglade sunnmøringer. Ifølge stordal.nu falt nemlig oddsen på Ørsta fra 2.05 til 1,45 etter at den kom ut. Det kan ikke bety annet enn at NordicBet tjente titusenvis av kroner på kampen. Slik er for så vidt hot i Norsk Tipping-elskede fotball-Norge, men not for meg siden jeg tenker på den hver enkelte.

Spaltist,
Jørgen Juve

1 kommentar:

  1. Pass deg nå, Juve! Du må ikke finne på å kritisere ufeilbarlige Emblem!

    SvarSlett