Sider

AVDELINGSVINNER OG KLARE FOR KVALIK

Dagens 5-1-seier over Brattvåg 2 gjør at Skodje er avdelingsvinnere. Dermed er laget klare for opprykkskvalik mot Hessa/SIF 2 allerede onsdag.

Dagens kamp ble ingen stor affære, men Skodje gjorde akkurat det de måtte. I fraværet av Eivind Erstad (og Stefan Aasen) fikk Eirik Hjelvik prøve seg som spiss den første halvtimen. Det resulterte like godt i tre scoringer.

1-0 kom på et langskudd som keeperen nok burde tatt etter et lite kvarter. 2-0 kom etter kampens flotteste scoring. Magnus Strømmen ble spilt fri, slo perfekt inn til Eirik som stanget den i lengste hjørne. 3-0 kom etter at Magnus ble felt av keeper. Straffesparket satte Eirik sikkert i mål.

Etter dette falt nok kvaliteten voldsomt. Brattvåg 2 hadde absolutt ingenting å spille for, og snakket mer om at det skulle bli godt å bli ferdig med årets sesong. Skodje skjønte at seieren var i boks, og så nok også fram til at det hele skulle bli ferdig. Merkelig, men slik utviklet det seg. Brattvåg 2 hadde et par-tre farligheter i førsteomgang, og ble belønnet like før pause. Kristian Johnsen dukket opp på en retur og satte inn reduseringen.

Dette gjorde at Skodje var litt mer skjerpet i andreomgang. Etter pause tok man kommandoen, kom til en del flotte angrep - og fikk etter hvert uttelling. Unggutten Sondre Beite kom inn til sin andre A-lagskamp. I løpet av omgangens første halvdel scoret han like godt to mål, og fjernet all spenning.

Dermed gikk resten av kampen over til en lang og sannsynligvis kjedelig affære for de frammøtte på tribunen. Intensiteten var absolutt ikke noe å skryte over, men man fikk i alle fall litt spesielle situasjoner å le over mot slutten. Blant annet kom Brede Waag inn som venstrekant nok en gang.

Etter å ha bommet på en kjempesjanse sist håpet han å revansjere seg denne gang. Han startet like godt med å runde to Brattvåg-spillere før han dro seg nydelig forbi Brattvåg-keeperen. Men på nærmest åpent mål bommet han fullstendig - til full latter fra samtlige på Stadion. Mange flere kunne lagt på til 6-1, men effektiviteten og viktigheten av oppgjøret gjorde nok kanskje at det ble litt færre mål enn det burde. For øvrig fikk Brede kampens siste sjanse. Han ble spilt alene med keeper, men forsøket på en dragning forbi keeper endte i stedet i et skudd som gikk utenfor sidelinja.

Uansett: Skodje gjorde jobben, vant 5-1 og er dermed avdelingsmestere i årets 5. divisjon. Det vitner om en - alt i alt - veldig god sesong. Vi er ikke verre på det enn at vi gratulerer oss selv!

Nå gjenstår det to kamper av årets sesong. Plassen i neste års 5. divisjon er allerede berget, men nå har vi sjansen til å få en skikkelig bonus på tampen. Vi møter Hessa/SIF 2 og Åram/VanKam til enkel opprykksserie om to plasser. Første kamp er allerede onsdag borte mot Hessa/SIF 2 med avspark 1830. Vi håper flest mulig tar turen til Hessa for å støtte Skodje mot opprykk til 4. divisjon.

kampfakta:
SKODJE - BRATTVÅG 2 5-1 (3-1)
BANE: Skodje stadion
MÅL SKODJE: Eirik Hjelvik 3 og Sondre Beite 2.
MÅl BRATTVÅG 2: Ukjent
DOMMER: Arne Per Andersen, AaFK
GULE KORT: Lennart Tetlie, Skodje
SKODJES LAG: Espen Skarbø, Petter Leon Valde, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Ole Særsten, Lennart Tetlie, Tobias Sortehaug, Vegard Hjelvik, Eirik Tomren, Eirik Hjelvik og Magnus Strømmen.
INNBYTTERE: Ingve Stokkereit, Sondre Beite og Brede Waag.

5 kommentarer:

  1. Gratrulerer! Flott sesong so langt.
    Då igjenstår berre det viktigaste, å vinne noko, opprykk og KM.
    Lykke til i kvaliken!

    SvarSlett
  2. Eg kjem eg kjem, B.A kjem kanskje etter kvart han og, bruker å komme litt seint han!

    SvarSlett
  3. Når er kampstart?

    SvarSlett
  4. Kristian Johnsen, målscorer for Brattvåg2

    SvarSlett