Sider

POPULÆR VENNECUP

Etter en litt tam start, tok det seg voldsomt opp med påmeldinger til årets vennecup som Skodje IL arrangerer. Her gir vi deg et par kjappe tips slik at også du kan holde deg orientert om cupen.



Den enkleste måten er å trykke "Like" på cupens egne sider på Facebook. Der får du alt av oppdateringer både i forkant og i etterkant. Per dags dato er sidene veldig godt oppdaterte. Du kan trykke deg inn dit ved å trykke like HER.

Ellers er det allerede kjent at turneringene går av stabelen 16. oktober, 10. desember, 21. januar og 25. februar. Vil du forsikre deg om at ditt lag blir med, er det bare å melde seg på til skodjeil@hotmail.com. På Facebook oppretter vi arrangementer og inviterer en hel haug med interesserte når hver turnering nærmer seg.

Men ikke nok med det: Cupens egne hjemmesider finner du på www.vennecup.blogspot.com. Der finner du absolutt alt du trenger å vite. Reglement, oppsett, maratontabell og alt annet om cupene.

Vi skal prøve å holde Skodjebloggen forholdsvis ren for cupstoff framover, men i starten bruker vi nok også Skodjebloggen litt til å gjøre fotballinteresserte sunnmøringer kjent med cupen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar