Sider

KM-GRUPPENE KLARE

Vår gruppe i den innledende runden av Futsal-KM er trukket. Den viser samtidig at vi skal til Stranda for å prøve og kvalifisere oss til sluttspillet.


For vår del ville Brattvåg vært det korteste alterntativet, men for å få kabalen til å gå best mulig i hop har vi altså blitt sendt til Stranda. Der er Sunnylven arrangør.

Litt overraskende er det lagt opp til bare to grupper med hele seks lag. Det betyr fem kamper ganger 28 minutter på oss. De innledende rundene skal etter planen gå helga 12-14. november i Strandahallen, men med tanke på at at det bare er 12 lag som skal delta der inne er det kanskje naturlig å gjøre unna alt lørdagen? Det får vi nok uansett svar på først når kampoppsettet kommer.

Her er gruppene. Merk at fire av seks lag går videre til sluttspillet i Sykkylven to uker senere.
PULJE A: FK Sykkylven, Skodje, Spjelkavik, Stranda, Sunnylven, Aafk Old Boys
PULJE B: Emblem, Langevåg, MSIL, Skarbøvik, Stordal, Ørskog junior

Det står mer om Futsal-KM på www.sunnylven.no.

9 kommentarer:

  1. 12 lag på Stranda og 15 i Brattvågen, det må vel vere den svakaste påmelding i seniorklassa til innandørs-KM på år og dag.
    Kva kan ha skjedd, eller ikkje skjedd, her?

    SvarSlett
  2. latterli. burde være 3 puljer på 4 lag

    SvarSlett
  3. Må slutte med prestisjeprosjektet til skodjefolket i kretsen-futsal, må tilbake til det gode gamle. Da blir det mange mål igjen!

    SvarSlett
  4. Ein klarer vel ikkje å spele alle kampane laurdag med to avdelingar a 6 lag. Det gir totalt 30 kampar og 15 timar fotball. Reknar med at Sunnylven legg opp til at den eine avdelinga spelar laurdag og den andre søndag, det vi 7,5 time pr. dag.

    Og kven i all verden er "presisjeprosjektet til skodjefolket i kretsen-futsal"?

    SvarSlett
  5. Som arrangør må vi rette oss etter det Sunnmøre Fotballkrets legg opp til. Det er kretsen som har fordelt dei 27 laga slik, og det er kretsen som har bestemt at det skal vere to puljer á 6 lag i Strandahallen. Det klarer vi ikkje å gjennomføre på ein dag, så eine pulja må spele laurdag medan andre spelar søndag.

    At Skodje havna i Strandahallen og ikkje i Brattvåg har nok med seedinga til kretsen. I fordelinga vart det lagt vekt på geografi og seeding.

    Kampoppsettet vil komme tirsdag. Klubbane har fått tilsendt mail med puljeoppsettet og har frist til mandag kl.20.00 til å komme med innspel.

    SvarSlett
  6. Heilt greit for vår del!!

    SvarSlett
  7. Hvor mange går videre?

    SvarSlett
  8. "Her er gruppene. Merk at fire av seks lag går videre til sluttspillet i Sykkylven to uker senere."

    SvarSlett
  9. Det endelege pulje- og kampoppsettet er no utsendt til dei ansvarlege i klubbane.

    Ei endring har skjedd med antall lag som skal til sluttspelet. 9 lag går vidare frå Brattvåghallen, medan 7 lag går vidare frå Strandahallen. Tre beste i kvar pulje samt beste 4'er-lag.

    SvarSlett