Sider

GUTTELAGET KRETSMESTER I SJUERFOTBALL

Det gror godt i Skodje-fotballen. Det har guttelaget bevist med glans i år. Her har vi mottatt et glimrende referat fra årets guttelag.

Med en seriekamp igjen er allerede guttene kretsmester i 7-er fotball! En imponerende prestasjon. Serieavslutningen borte mot Valder blir dermed bare en ren formalitet.

Før sesongstart hadde guttelaget 24 spillere, og av den grunn valgte de å melde på ett 7er-lag, i tillegg til 11er-laget. Tanken bak dette var at alle skulle få «kampmatching» og ikke bare trening. Guttene startet sesongen i 2.divisjon sammen med tjue andre lag fordelt på tre puljer. De tre beste lagene fra hver pulje skulle utgjøre 1. divisjon til høsten. Inn mot sesongstart viste guttene trenings-giv og lyst, for de trente knallhardt. Ryktene går om at guttelaget trente klart hardest av alle lagene på Skodje. Det er jo selvsagt noe vi aldri vil få svar på. Likevel, det sier seg kanskje selv at treneren bærer navnet Einar-Arne Beite, disiplinens far!

Beite såg uansett ut til å ha fått skikk på guttene, for sesongen startet oppskriftsmessig med 12-2 seier borte mot Blindheim. Så fulgte tre regelmessige seirer og en uavgjort, før guttene snublet stygt med 5-13-tap hjemme mot Stranda i vårsesongens siste kamp. Likevel, det var med god margin at guttene var med å danne høstens 1. divisjon.

Det var tydelig at guttelaget hadde brukt sommerpausen godt (m.bla deltagelse i Norway-cup), for høstsesongen startet med kalasseier 15-3 hjemme mot Hasundgot. Guttene har etter den tid sterke resultater å vise til, og står før siste serierunde med 18 poeng på seks kamper, m.a.o full pot.

Den mest nervepirrende kampen var uten tvil hjemmekampen mot Åheim, der laget låg under 0-5 til pause. Likevel, guttene viste enorm viljestyrke, og snudde kampen fra smått utrolige 2-7 til 8-7 i kampens siste 25 minutter. Lars Johan Stokken satte uten tvil pris på opplevelsen: «Tusen takk for at dere har gitt meg den beste opplevelsen jeg noen gang har hatt på Skodje stadion karer»! Kom det spontant fra han rett etter kampslutt.

Andreomgangen i den kampen var en maktdemonstrasjon. Det var her laget la grunnlaget for kretsmesterskap, og de har i ettertid hatt stø kurs mot tittelen.

Selv om laget allerede er kretsmestere, og kampen borte mot Valder bare blir en formalitet, er guttene sugen på å vise hva de duger til også i den kampen, og avslutte sesongen med stil. Sju seiere på sju kamper ville smakt utrolig godt! Vi ønsker guttelaget lykke til i sesongens siste kamp, og må samtidig få lov å gratulere guttene med denne flotte innsatsen!

7 kommentarer:

  1. Gratulerer så mykje. Fint at der gror i Skodjefotballen slik ein snart får på plass eit storlag igjen!!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med KM-tittel til G16 jengen!
    Flott sesong.

    SvarSlett
  3. Kor mange spelarar er igjen på laget no då?

    SvarSlett
  4. Det siste er i grunnen eit bra spørsmål.

    SvarSlett
  5. Der er 16 flotte ungdomma på laget. 96 og 95 års modellar, og en å anna 97 ;) :)

    SvarSlett
  6. Hadde 24 ved start av sesongen og slutta med 16. Kva har skjedd?

    SvarSlett
  7. Det er feil at vi er 16 igjen.. 24 stk var vi om vi regnet med 97-spillerne som smakte på nivået. 2-3 har sluttet, to har flyttet vekk og en har valgt å gå bare spille på G14. Vi er 18 spillere igjen tror jeg.

    SvarSlett