Sider

SCORET FLERE MÅL ENN EMBLEM

Det var ikke bare Eivind Erstad som markerte seg høyt på toppscorerlisten i årets 5. divisjon. Slår du sammen hans scoringer med Eirik Hjelvik sine, er det flere enn Emblem scoret i hele år!

En oversikt stordal.nu har laget til viser at det er tre Skodje-spillere som har utmerket på toppscorerfronten i år. Eivind er naturligvis suveren med sine 48 mål. Men også Eirik Hjelvik har gjort det bra i målprotokollen i år. Hans 30 mål fører til den delt tredjeplass i lag med Stordals Sindre Holtleite. Den tredje Skodje-spilleren som utmerker seg er Eirik Høivik. Han scoret elleve mål i år.

Stordal.nu gjør forresten et poeng ut av at det kun var 15 spillere som delte på årets 118 scoringer. Av disse scoret Eivind og Eirik hele 78 mål. Det er ni flere enn Emblem scoret i hele år!

PS: Vi kommer tilbake med vår oppsummering av årets sesong når sluttspillet er over.

Her er scoringstoppen (stjålet fra stordal.nu):
Erstad, Eivind Skodje 48
Harnes, Stian Harøy 33
Hjelvik, Eirik Skodje 30
Holtleite, Sindre Stordal 30
Kirkebøe, Thomas Stordal 23
Kvamme, Bjørnar Ørskog 21
Abelseth, Frank Ørskog 20
Sundnes, Martin Brattvåg 2 17
Kirkebøe, Petter A Stordal 14
Nøstdahl, Geir Ellingsøy 13
Gjerde, Frank Lepsøy 12
Ulla, Eivind Ravn 12
Sollibakke, Jan M Emblem 11
Høivik, Eirik Skodje 11
Øie, Geir Marius Stordal 10
Klokkehaug, Eivind Ørskog 10

2 kommentarer:

  1. Imponerande av Eivind med 48 mål på 20 kampar. Gratulerer med ein nermast uslåeleg rekord! Ein annan som imponerer stort er Harøys Stian Harnes med 33 skoringar, over halvparten av Harøys totale 64 mål! Dessutan spelar han på et lag som enda på 7. plass med negativ målforskjel 64-88. Bøyer meg i støvet!

    SvarSlett
  2. norborg2 hadde over 25 ulike målskårere

    SvarSlett