Sider

ÅVK KLARE FOR 4. DIVISJON

Et seiersmål seks minutter før slutt sørget for at ÅVK vant en dramatisk kamp med 4-3 over Hessa/SIF 2 i dag. Dermed må nok Skodje ha minst uavgjort for å rykke opp i onsdagens kamp.

Det ble med andre ord ingen drømmeresultat for oss. I utgangspunktet hadde vi gjerne sett at et av lagene vant med flere mål (og gjerne ettter å ha scoret færre), men samtidig betyr resultatet at vi kan avgjøre alt selv hjemme mot Åram førstkommende onsdag.

For resultatet betyr enkelt og greit at vi er sikret opprykk med uavgjort. Vinner vi ender vi opp som kretsmestere. Skulle vi til alt overmål tape, blir det nok 5. divisjon neste år. For taper vi må det ende minst 4-3 for at det skal kunne bli opprykk (først ved 5-4 er vi garantert opprykk).

Taper vi eksempelvis 2-1 blir det 5. divisjon neste år. Med andre ord er det alt som tyder på en meget spennende kamp førstkommende onsdag på Skodje stadion. Avspark er 1830!

Vi gratulerer ÅVK med opprykket, og ønsker laget velkommen til Skodje onsdag. Samtidig takker vi den/de som ga oss målservice i saken under denne.

10 kommentarer:

  1. Gratulerer så mykje ÅVK!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med 4. div. til ÅVK og trenar "Odden".

    SvarSlett
  3. E vel bare å gratulere Skodje også. ÅVK tar nok ikke kampen så nøye no på onsdag :/

    SvarSlett
  4. Trur nok ÅVK har lyst på denne KM tittelen. Så blir ikkje lett for Skodje

    SvarSlett
  5. 0-0 er et greit resultat.

    SvarSlett
  6. Med scoringssnittet til ÅVK og Skodje i år er det sikkert sannsynlig resultat :P

    SvarSlett
  7. Med 6,5 mål i snitt så langt i kvaliken er 4-3 til ÅVK mer sannsynlig, hva skjer da?

    SvarSlett
  8. Må vel bli omkamp mellom oss og Hessa da. Eller hva, Geir?

    Forresten kan det vel være greit å minne om sist vi møtte ÅVK. For to år siden. Da tapte vi 4-0 både hjemme og borte. Mulig vi er blitt litt bedre siden den gang, men tror ikke akkurat ÅVK er noe dårligere. At ÅVK allerede er opprykksklare kan nok slå ut begge veier.

    SvarSlett
  9. Ved 3-4 på onsdag blir det ny kvalik mot Hessa/SIF 2.
    Du burde ikkje minne oss på resultata mot ÅVK for to år sidan. Der rauk nattesøvnen.

    SvarSlett