Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HANO

Som InsideMan predicta, blei det tøft mot Emblem. Et tap på hjemmebane i en spennende serieavslutning er selvfølgelig uheldig, men fortsatt er alt i våre egne hender. Mot HaNo skal tabelltoppen befestes.

Sist viste laget at motgang ikke er noe en er vant til, etter en høst der alt har gått på skinner. En elendig andre omgang, toppet med Eirik Hjelviks utvisning sørget for et fortjent tap mot høytflyvende Emblem.
Mot HaNo mandag blir det nok annerledes. De er på langt nær så god som Emblem og det gamle storlaget fra Haramsøy og Nordøy har hatt en trå sesong og skal i utgangspunktet ikke legge kjepper i hjulene for våre gutter. Men kampen skal spilles uten to av tre fra forrige kamps midtbaneledd.

Eirik Hjelvik er som nevnt ute med suspensjon og meglerfullmektig Lennart rekker ikke kampen ikveld. Som om ikke det er nok er ikke den naturlige erstatteren, Tobias, heller med Det blir dermed omrokkeringer i laget.

Likefullt er HaNo et lag Skodje skal slå hjemme, spesielt med tidenes femte divisjonsmålskorer Eivind Erstad på topp. Han har allerede sikret seg tittelen alene og ønsker også å bidra til å knekke 100 målsgrensa for laget totalt. Kan det skje mandag?
Som vanlig på høsten er ikke alltid oppsettet perfekt lagt opp. Dvs i denne omgang at juniorlaget spiller kamp samtidig som A-lag. Derfor blir troppen noe tynnere en vanlig i denne kampen, selv om gode, gamle Osvald Giske stiller opp på benken uten treningsgrunnlag overhodet.

Uansett skal det vinnes mot HaNo folkens

Godtfolk, ta dere tid. InsideMan kan vente litt.
Hola Skodje
InsideMan

2 kommentarer:

  1. Lykke til i dag gutta! Forventa topp innsats, mange mål og god stemning. Skulle gjerne vært med sjøl, men når man slår til med dårlig oppførsel så straffes man for det, dessverre.

    SvarSlett
  2. Skodje - HaNo 7-0 (5-0). Eivind 6, Emil 1

    SvarSlett