Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL NORBORG 2

Sesongen går mot slutten, men var faste referent InsideMan holder likevel koken. Her er hans betraktninger foran Norborg 2-kampen.

Vi er to kamper unna kvalifiseringsspill til 4.divisjon, der vi høre heime. Og kampene vi har igjen er ikke fryktinngytende. Begge avdelingens 2-er lag skal møtes heime. Først ut er Norborg 2. Oransjetrøyene har til tider slit med å stable et lag på beina. Og mens førstelaget såvidt er over streken i 4.div er andrelaget langt nede på tabellen i 5.div. Faktisk ville vi sannsynligvis hatt en god sjanse til å slå førstelaget per dags dato og da er det i hvertfall ingen tvil om at Norborg 2 skal fortæres rimelig lett onsdag.

Når det gjelder våre gutter er stemninga god. Seieren sist førte oss godt over 100 skoringer i årets serie. Samtidig er Eivind Erstad over 40 skoringer. Rett og slett utrolig. Skoringsorgien, sannsynligvis den første og siste orgien Erstad kommer borti, har ført han i søkelyset til mange klubber i distriktet. Men, kjenner vi Eivind rett vil han fortsette og herje for de gule og neste år. Håper vi i det minste. Ellers er røde Hjelvik, Eirik ved fornavn og en av de fremste kortplukkerne i klubbens historie, broren Vegard tilbake fra nok en sydenferie (betalt av Sumpen) og klare for agering. Det er også Osvald Giske som kan bli et friskt pust inn i serieavslutningen.
Troppen teller 15 staute kara som nok en gang lover valuta for pengene (det er vel kanskje gratis no?), som dei har gitt alle kampane til no. Så møt opp gødtfølk!
Vennskap - bare jeg ser ordet på trykk, blir hjertet varmt.
Amiamo Skodje
InsideMan

3 kommentarer:

  1. I følge Sten har Skøyespelarane gløymt å øve denne veka mens andre har vore på treningsleir? sydpå.
    Vi får vone at det møter minst 11 Skøyespelarar på kampen, uansett ver. Eg kjem i alle fall!

    SvarSlett
  2. 11-1 (2-0) til Skøye. Eivind Erstad 8 mål! og totalt 49 eller 50.
    Skøye er no oppe i 113 mål totalt, 13 mål meir enn Stordal som slo Lepsøy med skarve 10-1 i dag.

    SvarSlett
  3. dommeren var ikke enig med oss!!10-1 geir

    SvarSlett