Sider

EIVIND MISTER BRATTVÅG-KAMPEN

Katastrofe, katastrofe. Eivind Erstad er bare to mål unna å nå 50 mål i årets 5. divisjon. Nå går han glipp av muligheten til å nå det tallet.

Eivind er nemlig vekkreist når Brattvåg 2 søndag kommer på besøk til Skodje stadion. Dermed mister Eivind en gyllen mulighet til å putte ytterligere to mål i årets 5. divisjon.

Riktignok kan han score mål dersom vi kommer til opprykkskvaliken, men i årets serie stopper han uansett på 48 mål. Det må likevel sies å være helt ok fordelt på de 19 seriekampene som er spilt hittil i år.

Målene gjør at han til tidenes toppscorer i 5. divisjon på Sunnmøre. Den nye rekorden er hele 14 flere enn det Hallvard Westad hadde tidligere.

8 kommentarer:

  1. Neimen, er det begravelse eller? Berre det som burde vere godkjent grunn i ei slik sak!!

    SvarSlett
  2. fyllefest i Oslo med andre ord? ta ferie med godsamvittighet om det er det !
    A.S

    SvarSlett
  3. Om du tar flyet 1305 bør du være på Skøye 1435. Rikelig med tid på å putte to mål og sikre seieren det!

    SvarSlett
  4. Ser ikkje noko problem i å erstatte Eivind om de klarar å få Sten Robert inn på bana. Topp motivert, om enn noko låk? Det bør vere nok til å mose desse toarane oppa vågja.

    SvarSlett
  5. enmannslaget, skulle tru det ikkje var andre spelera på skodje...

    SvarSlett
  6. Vi har i alle fall ein til, med delt 3. plass på toppskorarlista. Og so har vi Sten Robert i bakhand, det blir tre, minnst....

    SvarSlett
  7. Hehe.. Er det nokke lag som ikkje er avhengig av enkeltspillera i 5. divisjon, så er det faktisk Skodje og Emblem.. Verre med Ørskog og Stordal..

    SvarSlett