Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL HESSA/SIF 2

Vår faste kampspaltist svikter aldri. I alle fall ikke når det er snakk om storkamper. Her er hans ord foran opprykkskampen mot Hessa/SIF 2.

Endelig kunne vi slippe jubelen løs og feire og avdelingseieren og endelig kan vi ta fatt på det spennende kvalikspillet kor to av tre lag går til 4.div. Først skal vi møte Hessa ute på Ålesunds ytterste odder.

Hessa som var usikre på om de skulle stille i kvaliken, helt fram til onsdag. Men da ble det klart at Skodje skal ta turen ut til byen for å møte laget som vant sin avdeling med spillera som Tom Erik Olsbø, brødrene Pickard og Nils Ottar Sandø. Sannsynligvis dukke også Marius Aam opp. Et sterkt lag, skjønt treningsgrunnlaget kan fort være så som så med litt aldrende spillera som e med mest for gøy.

Når det gjelder Skøye er det ikkje bare fryd og gammen, men vi stille med stort sett samtlige som har vært med i år. Det gjelder også Sten, Eirik Høivik og Stefan, som har slitt med skader i det siste. Vi satsa på at dei holder. Det vil si at vi faktisk stiller en av sesongens beste tropper til onsdagens kamp. Men det skulle bare mangle når det står om et OPPRYKK!

Skøye-folk: bensinen e dyr, men det e verdt ofre en lapp eller to for turen ut på kamp i bya. Få med dokke den spennende avslutninga, klimaks på en god sesong og hei fram gutta til 4.div!
Her blir det assistentdommera, pølse og god fotball, ahh, så deilig...

Vinn mot Hessa og mer enn halve jobben er gjort!

Jeg liker arbeidet. Jeg kan sitte i timevis og se på det.
Viss Skodje!
InsideMan

1 kommentar:

  1. Skodje møter fire lag i kvaliken. Hessa,SIF, Åram og Vakam. Likevel trur vi på opprykk og KM-tittel!
    Gjer meg no klar til avreise Hessa stadion og tek for sikkerheits skuld med med ein av to igjenlevande æresmedlemar i Skodje IL, Oddvin Haukeberg.
    Betre moralsk støtte på sidelinja kan de vel ikkje forlange?
    Og vi forlangar ingen ting, berre ein liten seier!

    SvarSlett