Sider

ÅVK-SPION PÅ TRIBUNA

ÅVK satser knallhardt mot opprykk. I går var trener Oddvin Kragset på tribunen for å se nærmere på lagene man møter i kvaliken.

Selv om det var en jevn, spennende og sjanserik kamp ble han neppe spesielt skremt over nivået. I tillegg reiste han nok storfornøyd hjem med tanke på at det ble et perfekt resultat; uavgjort. Nå holder det at ÅVK slår Hessa/SIF 2 søndag for at opprykket er sikret.

Det er dagens utgave av Sunnmørsposten som skriver at Kragset var til stede i går. Under tittelen "Erstad berget Skodje - igjen" har man skrevet et referat om gårsdagens kamp. Vi anbefaler derfor side ni av avisa der det er et stort bilde av Eivind Erstad.
- Vi burde ha vunnet denne kampen, og ble snytt for et par straffespark, sier Nils Ottar Sandø.
- Greit for oss med ett poeng her, men vi slet veldig med å få tak på Olsbø. Nå kan vi avgjøre opprykket hjemme, sier trener Furnes til avisa.

1 kommentar:

  1. Trenar for ÅVK er Odd Arne "Odden" Seljeseth frå Ulsteinvik. Ei trenarlegende på ytre søre, opprinneleg Høddar. Han var og tilstades på tribuna saman med Oddvin Kragset og 3-4 av spelarane på laget.

    Det einaste Hessa/SIF vart snytt for var ei utvisning til ved ei vill hemntakling av nemnte Sandø, som heldigvis for begge ikkje traff skøyespelaren.

    SvarSlett