Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL BRATTVÅG 2

Selv om en del av oss sliter med sjukdom og skader, holder InsideMan koken. Her er hans versjon foran morgendagens kamp mot Brattvåg 2.


Siste kamp i den ordinære sesongen og med seier mot Aker Yards-ansatte på Brattvågs andrelag blir det sluttspill mot Åram og Hessa/Sif til uka. Det bør det sågar bli, for seier mot et mediokert Brattvåg lag forventa vi på Skøye.

Riktignok uten Eivind Erstad som prioriterer jobb framfor å nå 50 skoringer i årets 5.div. Samtidig sies det at folk som Høivik, Emil, Stefan og Sten sliter med skader. At enkelte av disse kan glippe en eventuell kvalik er selvsagt ikke bra. Brede, Trond og Osvald har ikke vært for ofte å se på trening i det siste, men på grunn av tynn tropp er i alle fall de to førstnevnte med. Kanskje kan Brede endelig få eseg et mål som utespiller?

Uansett: Det bør likefullt bli seier med unggutter som Petter Leon Valde og Sondre Beite i stallen. Spennende å se om disse får spilletid i det vi stiller en tynn tropp. Denne tynne troppen er dog sterk og bør i det minste vær sterkere en et toerlag.

Møt opp til det som kan, men neppe blir årets siste heimekamp i en forrykende sesong!

Hemmeligheten ved å forbli ung ligger i å leve hederlig, spise langsomt og lyve om alderen.

Lenge leve Skodje!
InsideMan

1 kommentar: