Sider

- SKODJE HAR GODE OPPRYKKSSJANSER

Fotball-Sunnmøre er delt i synet om hvem som tar steget til 4. divisjon. Vi har snakket med tre ildsjeler rundt om på Sunnmøre. En av dem tror vi kan ende opp som kretsmester.

I Anders Molnes, Einar Orten Trovåg og Kristian Bunes har vi fått tak i personer som bør kjenne noenlunde til nivået på samtlige lag. Derfor sendte vi like godt avgårde en utfordring som vi er veldig takknemlig for at de tok seg tid til å svare på.

- Hvem tror du rykker opp fra kvaliken?

ANDERS MOLNES, VIGRA-SPILLER:
- Tre ganske forskjellige lag møtes i kvalikk om opprykksplassen til 4.div. Der Hessa/SIF2 e nok det klart beste laget på papiret. Da spesielt med Olsbø, Sandø og Pickard-brødrene i spissen holder høg klasse. Både Skodje og ÅVK er lag som er veldig vanskelig å møte, da spesielt på bortebane er begge lag veldig god. Men trur dei må satse på å legge seg bakpå og kontre om dei skal ha mulighet til å tukte opprykkskåte bygutta! Mitt tips går til Hessa/SIF2. Mvh bitter Vigring

EINAR ORTEN TROVÅG, FOTBALLSYNSER:
1. Eg er heilt sikker på at Odden og Oddvin styrer ÅVK til KM-tittel. Og det unner eg dei. ÅVK er ein tvers gjennom sympatisk gjeng (høyrte rykte om 0 gule kort i år?) som har trena seriøst i heile år. No har dei langt frå hatt den same matchinga gjennom 5.-divisjonssesongen som konkurrentane i kvaliken, og dessverre for ÅVK er truleg den tidlegare U-landslagsspelaren Ole T. Hovden ute med skade. Men likevel trur eg ÅVK tar dette.

2. Skodje. Har berre sett dei ein gong i år, i ein treningskamp mot Hareid. Imponerte ikkje då, men har vunne ei sterk avdeling før lag som Stordal og Ørskog. Og det må vel bety at dei har noko å fare med. Rykta seier at E. Hjelvik er ute mot ÅVK, men Hessa/SIF 2 skal dei vel klare å slå.

3. Hessa/SIF 2. Dersom det er sant at dei vurderer å ikkje å stille opp i kvaliken, og kanskje til og med vil trekke laget før neste sesong, så er det vanskeleg å gi dei mykje tillit før kvaliken. Samtidig vil kanskje spelarane gi litt ekstra for å vise styret at laget er liv laga?

KRISTIAN BUNES, MSIL-SPILLER OG ILDSJEL:
- Jeg tror Skodje trekker det lengste strået i kvaliken. De har kanskje ikke vært så suverene i sin avdeling som det ÅVK og Hessa har vært, men nivået i Skodjes avdeling er et par hakk høyere enn i de to andre. Og med Eirik Hjelvik og Eivind Erstad i skoringsform så bare må det bli bra.

På papiret er også Hessa/SIF2 et meget bra lag, men jeg er litt usikker på viljen deres til å rykke opp. De siste dagene har det også versert rykter om at laget skulle trekkes, og det er ikke den beste oppladningen frem mot disse kampene.

Åram/VanKam endte sesongen med 97 plussmål, og evigunge Ole Per Kragset er fortsatt en målfarlig mann. Likevel tror jeg de blir værende i 5.divisjon. I tilegg så har ikke vi i MSIL lyst å besøke de neste sesong :):)

Forza Skodje!

2 kommentarer:

  1. skodje har den fordelen at dei har fått matchet seg mot gode lag som ørskog, stordal og emblem.
    Dei to andre laga har møtt såpass svak motstand at dei får seg ett lite sjokk når dei møter bedre motstand. tror og håper skodje tar dette

    SvarSlett
  2. bortsett fra disse kampene har ikke skodje hatt noe som helst å spille for i høst. stordal og ørskog-kampene ble spilt i sommer og mot emblem gikk det elendig. blir interessant, tror det er helt åpent.

    SvarSlett