Sider

ØRSKOG KAN IKKE TA IGJEN SKODJE

Et plaster på såret etter hjemmetapet i sommer: I dag presterte Ørskog å tape 3-2 borte mot Ellingsøy. Dermed er det klart at Skodje endelig er tilbake der man hører hjemme: På et sted over Ørskog i tabell/divisjonssystemet.

Dermed er et av delmålene for i år oppnådd. Vi hadde selvfølgelig et ønske om å slå Ørskog i år, men maktet dessverre ikke det over to jevne kamper. I stedet får vi ta det som et plaster på såret at vi har vært bedre enn dem over en hel sesong. Det er vel tross alt tabellen til slutt som teller (i alle fall litt!).

Kveldens tap betyr samtidig at det bare er Stordal som kan ta oss igjen på tabellen. Uansett betyr det nok fortsatt at vi må slå Brattvåg 2 i den siste kampen.

Kveldens kamper:
Ellingsøy - Ørskog 3-2
Mål EIL:
Mål Ørskog:

Ravn - Brattvåg 2 6-4
Mål Ravn: Tore Nedrevoll 3, Kim Krogsæter og Knut Egil Lid.
Mål Brattvåg:

Legg gjerne igjen en kommentar på målscorere og pauseresultat når dere vet det.

9 kommentarer:

  1. Ørskog mangla 8-9 mann?

    SvarSlett
  2. Nei, 16-17 stk. Kan sikkert ramse opp fem av dei :)

    SvarSlett
  3. Har dei fem starta en kamp tidligere i år?

    SvarSlett
  4. nei, noen har lakt opp for fleir sesonger siden og noen flyttet for et par år siden..
    A.S

    SvarSlett
  5. No må eineste fokuset vere at skøye ikkje må rykke opp. 5 divisjon treng lokaloppgjera mellom ørskog, skodje og kanskje også stordal..

    SvarSlett
  6. Jaja slutt å overdriv no. Det er berre to kampar Ørskog har skrevet dei mangla masse folk. Er sikker på at skodjebloggen har tøte om mannskapsmangel mange fleire ganga.
    Idag manglet ørskog bare en mann, veit ikkje om dokke veit ken det e men han banka ballen i krysset 5 minutt på overtid på Skodje stadion iår om nokken huska det :)

    SvarSlett
  7. Harøy - Stordal 2-7 i dag. Dermed blir Skodje og Stordal sine kampar neste søndag avgjerande for kven som får spele kvalik om KM og opprykk til 4. div.

    SvarSlett