Sider

11.-PLASS: VARTDAL

Etter å ha presentert naboen i går, er det i dag klart at Skodje-bloggen tipper Vartdal på 11.-plass.
Vartdal var heldig og holdt plassen etter å ha komt tredje sist i fjorårets 4.-divisjon. I årene før dette, har Skodje og Vartdal møttes mange ganger i 5.-divisjon. Stort sett har Skodje hatt et greit tak på Vartdal, og om undertegnede ikke husker feil var det også Vartdal vi vant 14-1 mot for noen år siden på Skodje-grasen.

Men det betyr ingenting nå. I stedet må vi se på årets lag, som vi - i likhet med Åmdal-laget - ikke vet for mye om.
På skrivende tidspunkt har Vartdal spilt seks treningskmaper, hvor det har blitt en seier, en uavgjort og fire tap. Riktignok har de møtt god motstand, men 3-2-tap mot Hovdebygda og 0-7 hjemme mot eksempelvis Gu/Lars er ikke avskrekkende (selv om Gu/Lars er blant favorittene i divisjonen).

I forhold til fjorårets lag har Vartdal fått fire forsterkninger, uten av vi vet så mye om dem. Uansett betyr det nok økt kvalitet både i kamp og trening. Vi noterer oss at Vartdal har ambisjoner om å kjempe over midten, og setter et lite utropstegn bak det. Det kan godt være at laget overrasker både oss og andre, for det vi vet. Men selv om Tony Ristesund sikkert vil score en del mål - samtidig som laget neppe blir noen kasteball - ender det nok med at vi tipper laget på 11.-plass.

Her er Einar Orten Trovågs dom:

- Har ikkje laga så store hol i marka i treningskampane. Eg registerer at Tony Ristesund, ein spelar eg kjenner godt til, har scora ein del mål i kampane til no. Og han scora også jamt for Bøgda, som rykte ned i fjor. Men Vartdal kjem aldri til å vere nær topp fem. Dei sleit i fjor, og kjem til å slite minst like mykje i år. Så dette tipset til Skodjebloggen kan fort slå til.
Kan hende Vartdal kan overraske i ein og anna enkeltkamp, men dei er blant dei klart svakaste laga i 4.-divisjon på papiret.

I morgen er det 10.-plassen som står for tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar