Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL GU/LARS

Odds fra NordicBet: 1.12 -8.50 - 7.50
Poll her på bloggen: 23 - 2 - 5
------------------------
Årets første poeng skal følges opp i kampen mot stjernegalleriet fra Søre-Sunnmøre. Ett poeng på Blindheim burde absolutt vært tre i forhold til kampforløp og guttas innsats, men det ble med det ene sterke bortepoenget. Det blir sannsynligvis enda være å hente poeng heim fra den lange turen til Gursken eller Larsnes.

Laget har hentet gode spillere i fleng, spesielt framover på banen, deriblant Eivind Myklebust, Anders Vaagen, Thomas Sætre Hauge og evigunge Jan Åge Fjørtoft, som neppe er med i denne kampen. I tillegg har de Vik Myklebust i mål, Torgeir Skeide, Leiv Sindre Muren og to blad Gunnarstein for å nevne noen, et meget sterkt 4.divisjonslag på papiret.

Likevel, gutta i gult har "overrasket" både mot Sykkylven og Blindheim så langt og kan overraske igjen, resepten blir vel en kompakt lav formasjon der kontringer og dødballer blir viktige.

Forøvrig er stjernespilleren Stefan Aasen fortsatt ute, mens Mark Aure kan være tilbake i denne sammen med unge Erstad ved fornavn Eivind.

Vi får håpe at det svake treningsoppmøtet ikke påvirker resultat og prestasjoner i onsdagens kamp og at det blir nok en opptur på bortebane for Skodje.

Skodjegutt hei!

InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar