Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL SYKKYLVEN

Odds hos NordicBet: 1.45 - 5.75 - 3.60
Spesialodds: Hvem scorer flest av Molde og Skodje? Odds HER.
---------

Endelig er seriestarten her og sesongens første seriemotstander er den samme som Skodje startet treningskampene mot, Sykkylven FK.

Det må sies at laget fra møbelbygda er rimelig store favoritter, også med tanke på at resultatet 24.februar endte 4-1 i SFKs favør. De er da også blant de store favorittene i årets 4.divisjon, noe Skodje ikke kan omtales som. Generalprøven var vel ikke den beste og tankene går automatisk til den gamle floskelen som omtaler generalprøve og premiere. Tror motivasjonen til de gulkledte er bedre i denne kampen og tror vel også Roger vil sørge for at alle er mentalt klare til kamp mot hans gamle klubb.

Kampen mot Midsund ga dessverre to vitale skader. Forsterkningene Mark Aure og Stefan Aasen mister begge seriepremieren, noe som uten tvil er et kraftig slag i ansiktet for våre gutter. Men, de legger seg ikke ned og dør likevel.

Her er det bare å brette opp ermene og være klar for krig.Uthvilte bør ihvertfall alle være siden tirsdagens siste trening før kampen ble avlyst pga en feil fra Spjelkaviks side.Våren er her, banene blir grønnere og endelig skal ballen rulles i 4.divisjon. Det er bare å glede seg!

HEIA SKØYE!

InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar