Sider

AURE BLE OVERTIDSHELT MOT GU/LARS

Etter å ha utlignet på straffespark i det 90. minutt, sendte Gu/Lars alle mann i angrep. Tre minutter senere takket Mark Aure for det med å kontre inn en heldig Skodje-seier.

Minuttet senere slapp Skodje-leiren jubelen løs etter at dommer Øystein Ytterland blåste av kampen. Aures mål sørget nemlig for en heldig, men akk så deilig, seier mot det som blir ansett som divisjonens beste lag.

Også i kveld viste Gu/Lars seg som et bra lag. De lot ballen gå og skapte noen halvsjanser før Mark Aure virkelig ladet venstrefoten ca. midtveis i førsteomgang. Ballen suste inn i nota og dermed 1-0. Dessverre utlignet Gu/Lars bare kort tid etter, en stilling som stod seg til pause.

Fra pause gikk Skodje nesten rett i angrep. Bare et par minutter ut i omgangen spilte Joakim Erstad fri Osvald Giske, som fikk tuppet ballen forbi en noe nølende Gu/Lars-keeper og i mål. Dermed 2-1! Kunne dette holde?

Skodje jobbet knallhardt, men kunne ikke unngå å bli presset langt bak på banen. Etter hvert kom også Gu/Lars til noen utrolige sjanser, men enten stod en knallgod Espen Alstad i veien - eller så bommet de rett og slett.

Men i det 90. minutt fikk alle flashback til Blindheim-kampen. En Gu/Lars-spiller gikk ned i feltet, og dommeren pekte korrekt på straffemerket. Dermed 2-2 - og skuffede Skodje-spillere fryktet at seieren skulle glippe på overtid igjen.

Men så dukket altså Mark opp - igjen. Pang! Dermed var det ville jubelscner etterfulgt av det fantastiske Skodje-ropet i garderoben. Herlig!

Ellers må Espen Alstad og midtstopperne Vegard Eriksen og Torbjørn Løkkebø framheves i kveld. Til slutt må vi konstatere at Gu/Lars var et meget godt lag, som med normal sjanseuttelling burde vunnet greit i dag. Men ballen er som sagt rundt, og det er mål som teller...

Kampfakta:
Gu/Lars - Skodje 2-3 (1-1)
Mål Gu/Lars: Thomas Sætre Hauge og Leif Sindre Muren.
Mål Skodje: Mark Aure (2) og Osvald Giske.
Gule kort: Vegard Eriksen, Torbjørn Løkkebø og Odd Brede Langdal.
PS: Langdals tredje på tre kamper! Dermed karantene mot Langevåg.

Skodjes lag: Espen Alstad - Espen Gundersen, Vegard Eriksen, Torbjørn Løkkebø, Kristian Fylling - Eivind Erstad, Eirik Hjelvik, Joakim Erstad, Mark Aure - Odd Brede Langdal og Osvald Giske.
Benyttede innbyttere: Tobias Sortehaug, Per Kristian Leikanger og Ingve Stokkereit.

12 kommentarer:

  1. InsideMan lar seg imponere av dette! Skal Skodje klare en noe sjokkerende topp 6 plassering og holde plassen i 4.div?

    SvarSlett
  2. JAAAAAAAAAAAAAAAA!!

    SvarSlett
  3. www.gl-fotball.net
    hehe :D " Men i eit absurd øyeblikk av deja vu kom Skodje-spissen på ei kontring og satte inn seiersmålet. Eit mål som fekk alle på L/G til å minnes fjorårets kvalikkamp."

    SvarSlett
  4. Gratulerer med en imponerende seier!!

    SvarSlett
  5. Gratulerer, Gratulerer, Gratulerer!!! Takk Takk Takk!!! Imponerende, Skulle gjerene stått inne i garderoba etter gårsdagens kamp. Lykke til videre.

    SvarSlett
  6. kalkulert gult kort fra Odd Brede???

    SvarSlett
  7. Vel, kan ikkje kalle dei korta ej får kalkulert akkurat. Men det positive e at ej får pleie kroppen og stille med overskudd når oss skal inn til Ørskog å spele..hehe.

    SvarSlett
  8. Høres bra ut gutta! knus på!

    SvarSlett
  9. e visst alltid en aure....

    SvarSlett
  10. mark fikk også gult kort

    SvarSlett