Sider

9.-PLASSEN: ÅRAM VAN/KAM

Vi går videre, og neste lag ut er Åram Van/Kam som vi tror ender på 9.-plass i år.

Dette er et lag det er lenge siden vi har møtt, siden ÅVK i en årrekke har holdt til i 4.-divisjon.
De har aldri gjort det spesielt bra, men har likevel nesten aldri blandet seg inn i nedrykkstriden. Det hadde de heller ikke gjort i år, hadde det ikke vært for divisjonsomleggingen.

I vinter har ÅVK spilt en del treningskamper, og blant annet vunnet mot 3.-divisjonslaget Hareid. Det beviser at det finnes kvalitet i laget.
Uten å vite for mye om laget, kan vi slå fast at ÅVK er et hardtkjempende lag det blir vanskelig å score mange mål på. Kvantiteten er det, mens Kragset-brødrene og Ole Theodor Hovden står for kvaliteten.
Likevel tror vi dette bare holder til en 8.-plass.

Her er Trovågs dom over Skodjebloggen's tips:
4.-divisjons lengstlevande lag. Har spelt på nivået sidan nedrykket i 2001. Men med omlegginga så er det nok slutt for denne gong, og kanskje for alltid for det eg veit. For det er ikkje berre berre å fostre gode spelarar på samleband ut i Vanylven.

Ole Per Kragset (fødd 1969) er framleis laget sin farlegaste målscorar. Han scorarar nok minst 10-12 også i år. Fetteren Oddvin (fødd 1959) is still going strong i forsvarsrekka, men er ikkje lenger ein mann som løftar eit 4.-divisjonslag nemneverdig. På midten har ÅVK ein god spelar i Ole T. Hovden, og Vegard Støylen (henta frå Kvamsøy før denne sesongen) er ein solid stoppar.

Men i fjor haust gjekk Martin Ekremsæter til Åheim (no er han i Valder), og etter det eg har høyrt er Erlend Larsen klar for Emblem. Og det er to veldig gode midtbanespelarar som ÅVK kjem til å sakne. I treningskampane har kvittrøyene både tapt to gonger mot Hareid, og slått dei (oss) ein gong. Eg såg ikkje den sistnemnde kampen, men i dei to andre såg ikkje ÅVK ut til å ha særleg å fare med - sjølv i 4.-divisjonsmålestokk. Dei siste åra har Åram/Vanylvenskameratane som regel redda seg i siste liten.

I år vil dei neppe vere nær topp fem. Hardtkjempande; ja. Mykje rutine; ja, i alle fall ein del. Men elles ser det tynt ut. Eg trur rett og slett at dei tidleg må belage seg på nedrykk. Dei kan hamne på alt frå 8. til 11. plass.

I morgen er det 8.-plassen som skal presenteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar