Sider

12.-PLASS: ÅMDAL IL

Så var tiden endelig kommet. Vår beryktede tabelltipping står for tur, og det er ingen ringere enn Åmdal IL som får æren av å være første lag ut. Om det er noen ære kan for så vidt diskuteres, men slik er det nå en gang blitt av vi tror laget ender på sisteplass.

Sist Skodje møtte Åmdal var i 2008. Borte ble det et 3-0-tap, mens vi i den viktige hjemmekampen - på Skodje-grusen - tapte 1-4. Det var vel den kampen Åmdal sikret opprykket, mener vi å huske.

Det vil si at vi ikke møtte Åmdal i fjor, som da endte på 9.-plass i 4.-divisjon. Men nok om slike ting...

Vi innrømmer glatt at vi ikke vet så mye om Åmdal, men tenker samtidig at det ikke nødvendigvis trenger å være noe positivt .Men vi vet at laget har mistet viktige Kai Henning Leira og Terje Rebbestad til naboklubben Ørsta.

Samtidig vet vi at det ikke er flust av spillere i klubben, og når i tillegg to viktige bærebjelker forsvinner, ja, da blir det tøft. Og nettopp det er hovedgrunnen til at vi tipper Åmdal som tabelljumbo.

Ellers kan det nevnes at Åmdal per dags dato bare har spilt et en treningskamp som vi vet om. Det er faktisk soleklart minst av samtlige lag i divisjonen.

Men det trenger selvsagt ikke bety så mye. Uansett; selv om vi tipper Åmdal som jumbo, vet vi fra tidligere at det ikke er noe lett lag å slå. Lagene i 4. divisjon må være forberedt på tette og fysiske kamper mot Åmdal. Av spillere vi husker er det spesielt en ved etternavn Nybø som bør passes på.

Dessverre tror vi altså ikke det er nok for Åmdal, som vi tror ender som tabelljumbo.

PS: Til hvert tabelltips vi legger ut, vil Einar Orten Trovåg - som går for å vite det meste innenfor sunnmørsfotballen - gi en kort kommentar.

Her er hans dom over vårt tips:
- I likheit med Skodje-bloggen så veit eg ikkje allverda om kva dette laget har styrt på med sidan i fjor, sett vekk frå at dei har mista eit par veldig sentrale spelarar og berre spelt éin treningskamp. Åmdal var veldig i siget i 2008 då dei knytte til seg gode spelarar som Kai Henning Leira og Terje Rebbestad, begge med fortid i Ørsta og Volda. Det enda med opprykk til 4.-divisjon, og dei gjorde for så vidt ein bra sesong i fjor med å fornye kontrakten. Noko seier meg at dei får det tøft i år, og startar dei med to-tre tap så er nedrykket alt klart og resten blir berre treningskampar. Då er fort entusiasmen vekke.Får konkludere med at eg støttar Skodjebloggen i å tippe Åmdalen på sisteplass, slår Trovåg fast.

I morgen presenterer vi lag nummer 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar