Sider

SELVMÅL PÅ OVERTID ØDELA

Med siste spark på ballen sørget et selvmål for at Skodje tapte seieren tre minutter på overtid mot Blindheim.

(
Bjørnar tok noen bilder, men batteriet gikk tomt etter fem minutter. Kvaliteten på de som ble tatt var heller ikke allverden. Bedøm selv ved å trykke HER).

Det var ellers bunnsolide Torbjørn Løkkebø som var den uheldige da han nærmest ble truffet på overtid. Da hadde Skodje kjempet heriosk gjennom samtlige 93 minutter. Dermed var det Blindheim som kunne slippe jubelen løs på overtid.

Skodje leverte nemlig en flott prestasjon borte mot Blindheim. Med to mål i førsteomgang - etter dødballer - sørget Odd Brede Langdal for at Skodje overraskende ledet 2-0 til pause.

Blindheim hadde nok ballen mest, men Skodje var det farligste laget framover på bana og leverte en god omgang. Laget lå kompakt og hindret Blindheim muligheter framover.

Som ventet gikk Blindheim ut i hundre etter pause. Blindheim hadde mye ball, men klarte sjeleden å true Skodje-forsvaret. Gjennom hele kampen skapte de knapt èn sjanse! Men på den første store sjansen, da det var passert vel 80 minutter, takket de og bukket. For første gang glapp det i Skodje-forsvaret, og det ble 2-1.

Deretter fulgte en hektisk periode. Blindheim fikk blod på tann og sendte alle mann i angrep, men klarte heller ikke nå å skape noe. I stedet burde Skodje ved tre anledninger økt til 3-1 etter såkalte hundreprosentsjanser ved kontringer.

Men i stedet for at ballen ville inn skulle det altså glippe i motsatt ende. En lang ball ble løftet inn i feltet, og etter litt klabb og babb var det altså Torbjørn som var den uheldige.

Dermed to utrolig sure poeng å tape. Blindheim styrte det meste og var alt i alt best, men når det skjer på denne måten er det naturlig nok bittert. I hvert fall med tanke på at de skapte så få sjanser.

Men vi tar med oss mye positivt fra denne kampen, og skal jobbe knallhardt for å lykkes framover.

Laget: Espen Alstad - Espen Gundersen, Torbjørn Løkkebø, Trond Ytreberg, Kristian Fylling - Per Kristian Leikanger, Eirik Hjelvik, Joakim Erstad, Daniel Haavoll - Odd Brede Langdal og Osvald Giske.

Benytta innbyttere: Tobias Sortehaug, Vegard Eriksen og Ingve Stokkereit.
Gule kort: Odd Brede Langdal og Eirik Hjelvik.

9 kommentarer:

  1. Ta med det positive, kara! Dette blir bra etterkvart!!

    SvarSlett
  2. Veeel subjektiv ditte referatet her ja! Var tilskuer og fikk et litt anna syn på kampen!

    SvarSlett
  3. akkurat som i første serierunde mot sykkylven

    SvarSlett
  4. Ka som va så ille her da?

    SvarSlett
  5. Anonym sa...
    Veeel subjektiv ditte referatet her ja! Var tilskuer og fikk et litt anna syn på kampen!
    ---
    Blindheim tilskuer da eller?
    Synes sumpen oppsumerte kampen greit i dagens avis, og de er vel objektive..

    SvarSlett
  6. Nå har ikke jeg lest hva som sto i dagens avis i smp, men de pleier ikke å ha folk på kampene i 4 divisjon bare ringe trenere eller lagledere og spørre om deres syn på kampen.

    SvarSlett
  7. synes det er bra at ei klubbside har et subjektivt syn eg. Det er tross alt ei side om skodje det her. Det er lov å vise kva lag en heiar på. Dykk gjer ein kjempejobb med sida her.

    SvarSlett
  8. Sitt ikkje med følelsen av at ditte va så veldig feil etter å ha lest Blindheim sitt referat: http://kxweb.no/portal/public/article/show.do?subType=news&id=9146717

    SvarSlett