3-2-TAP I GENERALPRØVA

Midsund var best i det meste og spilte ball i hatt med Skodje i generalprøven. Likevel ble det "bare" et 3-2-tap for Skodje.

Skodje testet en ny formasjon fra start, men slet med å få det til. Et ballsikkert Midsund-lag hadde full kontroll, og lot ballen gå mellom seg. Det gjorde at Skodje sleit med å finne formasjonen, og etter hvert la vi om til vante 4-4-2.

Selv om det var Midsund som styrte det meste, var det Skodje som skulle score først. Osvald Giske utnyttet at Midsund-forsvaret stod høyt i bana, rykket fra i bakrom og satte inn 1-0.

Med tanke på det ballmessige overtaket Midsund hadde, skapte de egentlig lite foran vårt mål. Men det var likevel fortjent at de utlignet før pause etter et flott angrep.

Til tross for noen kloke ord fra Roger i pausa, startet andre omgang på verst tenkelige måte. I løpet av fem kjappe minutt scoret Midsund to mål. Skodje kom litt mer med i kampen etter dette. Men tydelig slitne spillere, og en del bytter, gjorde nok at kvaliteten sank litt.

Før kampslutt rakk Eivind Erstad å redusere etter et frispark fra Trond Ytreberg.

Alt i alt en meget svak kamp av Skodje, som virket slitne og ikke på nett. Men vi får satse på at ordtaket "dårlige generalprøve gir god premiere" gjelder, og ser framover mot neste uke.

Laget: Espen A - Espen G, Trond, Eivind, Kristian - Mark, Eirik, Tobias, Jokke, Osvald - Stefan.
Alle bortsett fra Torbjørn og Odd Brede var med. Siden flere Skodje-spillere slet med småskader og slitne bein, ble det mange bytter - inn og ut - etter hvert...

PS: Bilder fra kampen skal komme.