Sider

- JEVNT MELLOM ØRSKOG OG SKODJE, G/L OG ØRSTA FAVORITTER

NordicBet har kommet med oppdatert odds på 4.-divisjon. Der kan du blant annet finne følgende godbiter:
- Sesongspill
- Odds på hvem som kommer øverst på tabellen av Ørskog og Skodje
- Odds på årets åpningsrunde

I forbindelse med dette har vi fått et skriv fra NordicBet, som vi gjengir her:

Endelig er fotballsesongen i de lavere divisjonene i gang igjen i Norge , og vi garanterer mange tøffe tak for alle landets lokale spillere! Spilleselskapet NordicBet tilbyr et enormt utvalg odds også på kamper i 4 Divisjon i Norge, i tillegg til en god del spesialspill gjennom hele sesongen!

Våre favoritter til å vinne årets 4 div. avd. Sunnmøre, er Gursken/Larsnes og Ørsta til 3 i odds. Nærmeste utfordrer er Vigra og Erlend Holm, til en vinnerodds på 3.5. Gursken/Larsnes er kraftig forsterka etter opprykket og blir vår favoritt sammen med Ørsta som var gode i fjor og har fått litt forsterkninger også i år. Dei neste utfordrerne er Langevåg,Blindheim og FK Sykkylven som alle har 10 i odds.

Felles for alle desse 3 er at dei er tradisjonsrike klubber med potensial, men at dei går gjennom generasjonskifter og vil få det tøft med å rykke opp, men bør klare ein plass i neste års 4. divissjon. Årets 4. divisjon blir knalltøff der halve divisjonen rykker ned og vi tror det blir åpent og at nesten alle lag har ein fair sjanse til å stå i divisjonen.

Åmdal er vår klare dumpekandidat og vi vi blir veldig overraska om dei klarer det kunststykket å stå i divisjonen. Vartdal, Ørskog og dei nyopprykka laga Skodje og Elinngsøy får det også tøft med å stå i divisjonen, men kan klare det med med litt flyt og Ellingsøy blant anna har tidvis imponert i oppkjøringen og vi rangerer dei før lag som Åram/Vankam og Ørskog.

Vi har lansert vinnerodds,sesong h2h,kampodds og litt andre godbiter også til første runde.

Alle spillene på årets 4.divisjon finner du hos NordicBet, ved å trykke HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar