Sider

8.-PLASSEN: SKODJE

Så var det dessverre vår tur ut. Litt for tidlig, men slik er nå det en gang.

For å ta litt om oss selv: De siste årene har vi stort sett lagt i toppen av 5.-divisjon. Vi har scoret mange mål - og vi har sluppet inn mange. At det var i fjor vi skulle rykke opp var litt overraskende, med tanke på entusiasme og trøkk i spillergruppa. Men etter å ha endt på tredjeplass i kvaliken, gjorde vi altså det.

Etter å ha startet året med noen signeringer, var det ei entusiastisk gruppe som startet opp i år. Men dessverre gikk det lang tid før vi klarte å få på plass en trener. Og når vi endelig fikk på plass det, fulgte uker med elendige treningsforhold (vi har ikke egen bane) og avlyste treningskamper. Derfor tror Skodje-bloggen at mange nok kan bli overrasket av nivået, og at det derfor kan bli en tung start på Skodje. Dette bekreftes også langt på veg av at laget ikke har klart å stille nok folk til treningskampene i det siste, og det er helt klart ikke heldig inn mot seriestarten.

Men med ny kunstgrasbane etter hvert, tror vi det vil gi laget en ny giv. Vi tror det finnes nok kvalitet i troppen til å spille jevnt med de fleste lagene i divisjonen, dersom alle gir alt.

Dessverre tror vi Skodje i år blir et altfor ustabilt lag til at noe mer enn 8.-plass er realistisk.

Einar Orten Trovåg:
Eg trur ikkje Skodje kjem til å dumme seg ut i årets 4.-divisjon. Treningskampane har vist at toppnivået er høgt og botnnivået lågt. Ifølgje rapportane eit fysisk lag, ispedd eit par teknikarar. Det vil fort bli ein del poeng, men sjølv med gode spelarar som Mark Aure, Hjelvik og Odd Brede L. på plass, så skal det ikkje halde totalt sett. Eg registerer at Skodje er nyopprykka og har fått ein viss entuasisme i stallen, mellom anna via ein hyppig oppdatert blogg. Men det er på bana 4.-divisjon blir avgjort. Skodje kan komme på alt frå 7. til 11.-plass, alt etter kort vidt dei får flyten. Men topp fem? Det ville i så tilfelle ha overraska meg veldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar