SKODJE TAPTE 4-3 I ÅPNINGEN

Etter å ha lagt under 4-1 var Skodje nær ved å hente opp igjen Sykkylven. Dessverre endte det med et 4-3-tap.

Alt i alt var det egentlig greit at Sykkylven vant. I første omgang var de klart best, og produserte en rekke sjanser - uten å score på alle. Damien Cruz ga Sykkylven ledelsen etter vel 10 minutter, før Skodje - ved Trond Ytreberg - utlignet på straffespark ei stund etter. Kristian Fylling ble felt.

Men Sykkylven svarte umiddelbart og gikk opp til 2-1. Verre ble det da Cruz scoret sitt andre for dagen og sørget for 3-1. Skodje skal være glade for at det ikke så verre ut til pause, for første omgangen var ikke særlig å skryte over.

Det bedret seg etter pause - men likevel scoret Sykkylven det fjerde. Et frispark gikk via både Torbjørn og Trond i mål til 4-1. Men med bedre press, et mer kompakt lag og endelig et lag som turte å spille ball, ble det bedre utover andreomgangen.

Joakim reduserte til 2-4 etter et innlegg fra Trond, mens Eivind virkelig skapte spenning da han reduserte til 4-3 fem minutter før slutt. Dessverre startet opphentingen for seint, og Sykkylven tok alt i alt en fortjent seier.

Neste seriekamp for A-laget er torsdag neste uke, borte mot Blindheim. Da er forhåpentligvis folk som Mark, Stefan og Eirik med flere tilbake. Sistnevnte mistet kampen på grunn av flyproblemene.

Laget: Espen A - Espen G, Trond, Torbjørn, Kristian - Daniel, Tobias, Jokke, Eivind - Osvald og Odd Brede.

Innbyttere: PK og Sten.
Gult kort: Odd Brede og Osvald.