Sider

BJØRNAR OPERERTE IGJEN

Ulykkesfugl Bjørnar Aure ser endelig framover igjen. Mandag utførte førsteklasses personell i Trondheim nok en korsbåndsoperasjon på han.

Bjørnar røk i utgangspunktet korsbåndet romjula 2009, og var på full veg tilbake mot formen da det gikk galt i en treningskamp mot Vigra foran årets sesong. Bjørnar landet forkjært i en hodeduell - og dessverre viste det seg etter lang tid at korsbåndet var ødelagt igjen.

Enkelte vil vel hevde at fornuften burde tilsi at han bare burde slå seg til ro med at den aktive karrieren er over, men det vil naturligvis ikke Bjørnar. Ved hjelp av landslagsslege Thor Einar Andersen ble han tidligere i år henvist til den private Rosenborg-klinikken for en ny operasjon. Den ble fullført i dag, og tilbakemeldingene fra både Bjørnar og legene tyder på en vellykket operasjon. Det er vi selvsagt strålende fornøyde med.

Noe fotball blir det neppe på Bjørnar i 2012, men lysten til å en gang komme tilbake i Skodje-drakta er i alle fall stor. Bjørnar har truet med at grendacupen 2012 er målet, men i en kommentar i kveld ber han absolutt alle som ser han i Gomerhuset på denne tida om å fysisk nekte han det dersom det skjer. Da er det bare å vise til denne saken!

I alle fall venter en lang opptreningsperiode i tiden som kommer. Men med nytt treningsstudio bare noen hundre meter fra døra burde det vel være mulig å komme seg tilbake i form. Vi ønsker Bjørnar lykke til, håper det går bra med kneet og skal pushe ham tilbake i trening!

Til du er tilbake er du som alltid hjertelig velkommen til å være med rundt A-laget. Bjørnar har i alle år vært en ressurs for Skodje-fotballen og blir det garantert i årene som kommer også. Men helst som spiller!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar