Sider

DISSE ER KLARE FOR SLUTTSPILLET

Etter helgens innledende runder av futsal-KM, er det nå klart hvilke lag som skal kjempe om KM-tittelen i Sykkylven om to uker.

Siden Sykkylven ikke klarte å kvalifisere seg på egenhånd, blir det 17 deltakende lag også i år. Sykkylven får automatisk deltakelse siden de arrangerer sluttspillet.

I tillegg gikk følgende ni lag videre fra Brattvåg: Norborg, Brattvåg Old Boys, Volda, Ørsta, Hessa/SIF, Aksla, Godøy, Larsnes/Gursken og Åheim.

Fra Strandahallen gikk følgende lag videre: Skodje, Stranda, AaFK Old Boys, Stordal, MSIL, Skarbøvik og Emblem.

22 kommentarer:

  1. Får håpe der e bedre dommere der da!!!

    SvarSlett
  2. stor kvalitetsforskjell på gruppene lørdag og søndag.klart mykje høgare nivå søndag vart det sagt

    SvarSlett
  3. Dommerstanden på stranda var under enhver kritikk. Blir dumt at absolutt slle prater om det etter en sånn flott turnering!

    SvarSlett
  4. Det er også kritikkverdig sånn som dessa laga fra byen oppførte seg med kjeftbruk og sånt. Merkelig at det er alltid desse laga som oppfører seg sånn. Kaste flasker og kjefte på seg røde kort osv.. Skjerpings

    SvarSlett
  5. Sif sine to raude i siste kamp er ikkje bra. Den ein sfspelaren gjeng rett i strupe på den eine sommaren, og kan risikere fleire kampar med karantene! Den andre spelaren som blei utvist samtidig får nok berre ein kamp utestengelse i sluttspelet. Generelt oppførte dette laget seg svært dårleg. Ein av spelerane kasta drikkeflaska si over halve bana..... Dei andre laga oppførte seg svært bra!

    SvarSlett
  6. gutta, kor ørskog blir av da?

    SvarSlett
  7. skodje-ørskog 3-4

    SvarSlett
  8. stordal va ekstremt bra, seiler opp som favoritt!

    SvarSlett
  9. Liten tvil om at de beste lagene ble plassert i Brattvågen, egentlig litt rart at alle havnet der. Lag som Valder og Vigra hadde lett gått til sluttspillet om de hadde spilt på Stranda, i alle fall lørdage. All ære til Skodje som vant fem kamper. Mulig de gjør det veldig bra også i sluttspillet, men tror neppe de hadde vunnet alle kampene uansett gruppe i brattvågen.

    SvarSlett
  10. godt mulig, men gruppa på søndag holdt høg kvalitet. Skodje tok no bronse ifjor, så det er no ikkje tilfeldig

    SvarSlett
  11. Skodje i 4 div, Ørskog i 5 div.

    SvarSlett
  12. Nivået på lørdag var ikke imponerende, så det vil ikke overraske om nivået både på søndag og i Brattvågen var betydelig høyere. Alt ligger til rette for tøffere motstand og kamper med høyere tempo i sluttspillet. Det blir gøy!

    SvarSlett
  13. Angående dommerene, så holdt de ikke mål i det hele tatt, ihvertfall ikke de på søndag i Stranda.. Ser noen skrev at en Sif-spiller gikk i strupen på dommeren, det er bare tull.. Han sprang gjerne bort og klaget sin nød, men var aldri fysisk bort i dommeren! Skal lag gidde å fortsette med futsal, så MÅ det inn dommere som er varmere i skjorten.. Pensjonister og unge dommere med maktproblemer er ikke holdbart.. Uavhengig sier jeg bare lykke til med sluttspillet til de resterende lagene..:-)

    SvarSlett
  14. Dommere som kan reglene er en god start....

    SvarSlett
  15. alltid bylaga. igår va det emblem og sif som fikk utvist spillere pga kjeftbruk. vika presterte å trekke laget sitt slik at dette fikk konsekvenser for resten av lagene med tanke på sluttspill. Har disse bygutta atferdsproblemer eller?

    SvarSlett
  16. Riktig at de røde kortene kom pga munnbruk, men med dommere av litt høyere kvalitet, hadde ikke spillerne hadde noe å klage på. Mange av de avgjørende avgjørelsene som irriterer spillerne er f.eks. soleklare cornere som blir dømt keeperball og lignende. Har roblemer med å forstå hvorfor ikke kretsen har visse krav til de som får dømme futsal km. Kretsen ønsker jo å satse på futsal, og da burde det væære et minimum at kretsen sørger for at det er de beste dommerne som dømmer. Noen av dommerne i strandahallen på søndag dømmer da ikke en gang 5. divisjon så vidt meg bekjent.

    SvarSlett
  17. Kor hen eg les så er det snakk om Skodje mot Ørskog. Der den eine parten skal bade seg i glede over at den andre ikkje greiddet det den andre gjor.

    Kvifor er det slik? Fakta er vel at Skodje har vært best iår, å kom på første plass og fortjener og rykke opp. Men Ørskog har i mange mange år vært foran Skodje, både tabellmessig i samme divisjon og ofte en divisjon over Skodje.Men hørte lite om at dei fokuserte på at Skodje var dårligere da? Skodje greidde heller ikkje å slå Ørskog i år så synes det er ingen grunn til og halde på sånn.

    Og så vidt eg veit så hadde Ørskog kun jr spelera med på senior km for matchtrening til sitt eige Jr km til helga.

    Så eg synes desse diskusjonane blir tatt ut av proposjonar titt og ofte. Kor er det blitt av gode naboar? mvh valder tilhengar.

    SvarSlett
  18. Litt rivalisering er bare sunt.

    SvarSlett
  19. Om folk ikke tåler at en uskyldig sms blir sendt til en person som var høy på pæra til å begynne med så er det bare å legge ned all lokalfotball som byr på engasjement. Hadde ikke Ørskoggjengen kommet inn hit og klaget hadde det aldri blitt noen sak og fokus på det her. Oppskrytt og oppblåst hele greia.

    SvarSlett
  20. ørskoggjengen klaget?? En person skreiv at d va unødvendig. det var vel sikkert han som ikke fikk sove før km pga av ett tjuetalls meldinger utover natta. Det at dere driver og fyrer med han skal ikke gå ut over "alle ørskogsupportere"
    Ørskog har ikke vært høg på pæra dei siste 5-6 åra tross bedre lag. Men vi forventer det ikke sånn andre veien.
    NB: syns han fortjente hver eneste sms, og det må være lov me litt mobbing når dere har rykket opp.

    SvarSlett
  21. Enig i at det er feil å anklage alle. Som oftest bare noen få som får ting til å gå utover alle andre!

    SvarSlett
  22. Hei, eg meiner at skal du legg ut kommentarer så må du tørre å bruke navnet ditt og ikke gjemme deg bak anonym. Det er mange som kritiserer dommerene, det må de få lov til , men samtidig bør de da stille opp å dømme selv. Da får dere kansje sjå hvor vanskelig det kan være i blandt.

    SvarSlett