Sider

EN LEGENDE TAKKET AV

En epoke i Skodje ILs historie er over. Trond Ytreberg har omsider bestemt seg for å legge opp.

Etter rundt 400 kamper har mannen med den fryktede venstrefoten bestemt seg for å legge opp. Dermed endte han karrieren med opprykk og KM-tittel. Hans siste kamp ble dermed mot ÅVK, der han som midtstopper var med på å holde nullen og å sikre 2-0-seieren.

Trond har lenge sagt at han ville gi seg etter årets sesong, og bekreftet dette på sist helgs opprykksfest. Der holdt Trond en tale som han etter hvert høstet stor applaus for. At hans bidrag til Skodje IL gjennom lang, lang tid settes pris på, er det liten tvil om.

Trond var i årrekke en fryktet spiss her på Sunnmøre. Selv om han kunne se litt lat ut, var han et råskinn som visste hvor målet sto. Med sin presise venstrefot og sine gode hodeegenskaper har han gang på gang blitt Skodje ILs toppscorer. Trond ble en sesong hentet til Langevåg for å spille 2. divisjon, men hans hjerte har alltid vært i Skodje IL og returen kom derfor kjapt.

Trond la egentlig opp for tre år siden, men gjorde comeback foran fjorårssesongen. Da ble han omskulert til midtstopper og har siden vært med på å bygge opp et langt mer stabilt lag enn tilstanden var slik da han gjorde comeback. Selv om vi er bedre forberedt denne gang er det ingen tvil om at Trond er velkommen både til treninger og kamp - og at han fortsatt vil løfte nivået med sin rutine og klokskap.

Vi takker i alle fall Trond for lang innsats og håper han likevel blir å se på Skodje stadion mange ganger framover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar