Sider

NORMARK MED NY SKODJE-HYLLEST

Skodje IL har mange supportere rundt om i landet. En av dem er vi ekstra stolte over; Ivar Morten Normark. Nå har han nok en gang satt ord på sine følelser for Skodje IL.

Trenerlegenden Normark, som revolusjonerte AaFK fra 2001 - 2005, rakk å gjøre seg godt bekjent med Skodje i løpet av sitt opphold på Sunnmøre. I 2004 avslørte han sin beundring for naturen, folkene og Skodje Idrettslag i SIL-posten (bildet).

Det har vi selvfølgelig ikke glemt. Derfor har vi holdt kontakten med Normark, som nå føler det er på tide å sette ord på sine følelser igjen. Her gjengir vi et lengre innkast vi har mottatt.


Det er en stor glede og ære å gratulere Skodje med en fantastisk sesong i 2011! Æ har selvfølgelig fulgt tett med i hele år, og jubelen sto i taket her i Narvik da opprykket ble sikret!

Det blir utrolig spennanes å følge laget videre, da det er ingen tvil om mine og Skodjes verdier innenfor fotballen er helt sammenfallende, nemlig trivsel og glede førr alle!

Alt førr mange mennesker tror feilaktig at fotball handler om heder og ære, pokaler og medaljer, og det kan i og for seg være viktig nok, men det ABSOLUTT viktigste er at fotball er en glitrende arena førr samvær og glede. For gammel og ung, for liten og stor, for kvinner og menn, for gule, brune og hvite, for de med ett eller to ben, eller for de uten! Spiller ingen rolle!

Nu vet æ at det snart skal spilles innendørs - KM, og æ regner med at Skodje IL tradisjonen tro strider til verket med full skjerpings, og at alle kluter blir satt til førr å vinne! Skulle det mot formodning ikke skje, føler æ mæ trygg på at samholdet er så sterkt at man etter en ærlig evaluering kommer sterkere tilbake!

Æ minnes med glede mange turer inn til Skodje, både i 50-årslag hos Kjartan, da Åse hadde stelt i stand en super fest, og også sosialt samvær på hytta hos Eli Årland og mannen Ivar. På Skodje finner man roen.

Ønsker alle en fin avslutning på 2011, og et innholdsrikt 2012!

Hilsen
Ivar Morten og kjæreste Vibeke, datter Selma Ivarsdatter, og ei ny lita pia som kommer til Jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar