Sider

ENKELT VIDERE I FUTSAL-KM

Skodje gjorde rent bord i de innledende rundene i futsal-KM. Dermed blir man førsteseedet i sluttspillet i Sykklyven om to uker.

Siden vi knapt hadde trent på futsal før turneringen, var det nok en del som var spente på hvordan vi lå an i forhold til konkurrentene. Det skulle vise seg å være ubegrunnet.

Riktignok startet det ikke allverden. I første kamp mot AaFK Old Boys slet vi med å komme i gang. Samtidig var det svært glatte dekket vanskelig å venne seg til. Vi dro likevel i land en komfortabel 3-2-seier og fikk en god poengmessig start.

I andre kamp så det ut til å løsne. Etter en rekke strålende angrep sto det kjapt 3-0 over Sunnylven. Men så begynte ting å skjære seg igjen. Vi klarte heller ikke denne gang å levere noen stor kamp, og til slutt vant vi bare knepent 7-5.

Så var det Spjelkavik sin tur til å få unngjelde. Et svekket Spjelkavik-lag, som bare hadde seks spillere, måtte til slutt trekke seg. Mot oss holdt de følge overraskende lenge. Det var bare noen minutter før slutt av Lennart Tetlie prikket inn en 3-2-seier.

Nå begynte ting å løsne, og i neste kamp - mot Sykkylven - fikk vi virkelig fart i angrepene. Vi rullet opp og ledet en stund 4-1, før vi begynte å rote det til defensivt. Faktisk hentet FK Sykkylven opp ledelsen før Eirik Hjelvik punkterte det helt på slutten.

Etter fire strake seiere ble kampen mot Stranda en kamp om gruppeseieren. Her var det imidlertid aldri tvil om hvor seieren ville gå. Skodje hadde fått i gang angrepsspillet, spilte god innefotball og vant til slutt med komfortable 5-1. Dermed gikk vi gjennom dagen med fem strake seiere og kunne derfor dra på opprykksfest med god samvittighet.

Siden arrangøren hadde liveoppdateringer, sparer vi detaljene. I stedet kan dere finne målscorere, kamputvikling og annen fakta HER.

For vår del skal vi få gjennomført en del treningsøkter før sluttspillet i Sykkylven om et par uker. Vi sitter kanskje med en følelse av at vi kom i en av de enkleste gruppene i innledende, og er forberedt på langt tøffere motstand i Sykkylven. Likevel viser gårsdagen at vi kan hevde oss med de beste om vi har dagen!

3 kommentarer:

  1. vi vant vel 5-1 mot stranda?;)
    -BW

    SvarSlett
  2. So var det dette med å huske då, etter ein fotballfest. Bra de er enig om at de vann.

    SvarSlett
  3. Då er dei 16 laga til sluttspelet om to veker klar:
    Norborg - Brattvåg OB - Volda - Ørsta Hessa/SIF2 - Aksla - Godøy - GuLars - Åheim - Skodje - Stranda - Aafk OB - Stordal - MSIL - SIF - Emblem.
    Merk at gode inandørslag som Brattvåg(vinnar i 2010)og Valder er utslegne innleiande.

    SvarSlett