Sider

STOR FUTSAL-INTERESSE

Færre og færre lag deltar på futsal-KM. Interessen for MX-Sports vennecup på Skodje er imidlertid større enn noen gang.

Allerede 38,5 timer etter at påmeldingsfristen åpnet opp, var cupen fullbooket. Det betyr at 16 lag er påmeldt til vennecupen på Skodje den 10. desember. I tillegg er det allerede et lag på venteliste. Men på grunn av prinsippet om at alt skal være ferdig på en dag, og i rimelig tid, er det ikke aktuelt å utvide cupen.

Mens færre og færre lag deltar på futsal-KM i regi av kretsen, merker vi med andre ord at interessen for vennecup-konseptet er større enn noen gang. Vi setter selvfølgelig stor pris på det, og skal jobbe videre for at interessen holder seg ved like. Foreløpig tyder i alle fall alt på det.

For videre informasjon viser vi til at dere kan "like" vår Facebook-side og få med dere alle oppdateringer inn mot cupen ved å trykke dere videre HER. Der legger vi ofte ut bilder, oppdaterer påmeldte lag og skriver et par ord om laget. I tillegg kan dere få med dere gruppevurderinger, toppscorereliste og cupens lag på www.vennecup.com når den tid kommer.

3 kommentarer:

  1. Har sakt det før, men seier det igjen; Flott tiltak av Skøye i ei ellers rolig fotballperiode!
    Eg er spesielt imponert over at det er A-lags spelarane sjølve, med litt hjelp utanfrå, som står for arrangementet.
    Om marknadsføringa av vennecupen er det mange som kan lære av!

    SvarSlett
  2. Og på Ørskog vil vi sjølvsagt ønske alle gode naboar på Skodje (og alle andre) velkomne til KM G19 til helga... Med "superlaget Ørskog/Skodje" vi hadde i fjor i friskt minne, skal det bli spennande å sjå korleis desse to laga klarer seg kvar for seg i år. Både Ørskog og Skodje spelar sine innleiande kamper fredag frå kl 17.30... Velkommen til alle som er interesserte i futsal..!

    SvarSlett
  3. En kan det med futsal, både på Skøye og Ørskog!

    SvarSlett