Sider

VIL DU BIDRA RUNDT A-LAGET?

Et fotballag er så mye mer enn elleve spillere som jakter en ball. Nå er vi på jakt etter folk som kan bidra til å skape et enda bedre miljø på Skodje stadion neste år. Kanskje kan det være deg?

Årets sesong endte i suksess både sportslig og sosialt. Vi har vært en gjeng på rundt 20-25 stykker som har kost oss på trening, i kamp og ikke minst utenfor treningsarenaen også. Nå er vi på jakt etter flere til å ta del i dette samholdet. I evalueringen av årets sesong er et større apparat rundt laget noe som flere etterlyser.

Vårt spørsmål og oppfordring til alle fotballinteresserte i Skodje er derfor enkel: Har du lyst til å bidra rundt A-laget vårt må du gjerne ta kontakt! Ta kontakt i kommentarfeltet, på mail til skodjeil@hotmail.com, på Facebook eller til hvem som helst i spillerstallen til Skodje. Vegard Hjelvik på 99001313 er eksempelvis en du kan ringe.

Så hva er vi på jakt etter? Alle som kan bidra. Om du er 15, 42 eller 68 år spiller ingen rolle. Om du kan være der en gang i måneden eller en gang i uka spiller heller ingen rolle. Alle kan bidra og hjelpe andre på hver sitt vis. Håpet vårt er å skape et miljø både i laget, og utenfor, som skal være til det beste for fotballen i Skodje Idrettslag. Sammen skal vi ha et sosialt 2012-år der fotballen står i fokus.

Vi er på jakt fra alt til lagleder til fotografer. Er du skribent kan du få hjelpe til her på bloggen. Er du kreativ og vil arrangere ting kan du hjelpe til i økonomigrupppa eller med sommerhappeningen som skal bli en tradisjon. Eller kanskje du er egnet som speaker på stadion neste år? Om du vil bidra i treningshverdagen er du hjertelig velkommen til det. I det hele tatt; er du opptatt av Skodje IL, liker det sosiale ved fotballen og har lyst å bidra - velkommen skal du være! Vi kan love et sosialt år i lag med sunn og hyggelig norsk ungdom!

Ta kontakt så skal vi naturligvis bli enig om et opplegg som du har lyst å være med på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar