Sider

SPLEISELAG FOR TV OG SPEAKERANLEGG

Vil du være med på å realisere to tiltak som kan bidra til et enda mer sammensveiset idrettslag på Skodje? Da bør du lese videre her!

I flere år har vi snakket om å lage til både en TV-stue og å få til et speakeranlegg til glede for hele idrettslaget. Senest i fjor var vi nær ved å realisere TV-stua, men da satte lekkasjene på klubbhuset en kraftig stopper for det. Dermed gikk alle midler til det.

Nå er vi en liten gjeng som tar et privat initiativ for at disse tiltakene skal realiseres snarest mulig. Derfor oppmoder vi nå alle om å gi 200 kroner hver til dette spleiselaget. Pengene kan settes inn på kontonummer 3910.41.06122, og bør merkes med navn. Om dette gjøres legger vi ut navn på dem som bidrar her og på skodjeil.com (merk av om det ikke er ønskelig). Merk at det kan ta opp mot en ukes tid før vi får registrert navn og lagt dem ut.

Summen vi ber om er i utgangspunktet 200 kroner, men det er selvsagt lov å betale mer! Om dere vet som organisasjoner eller bedrifter som har lyst å støtte opp om tiltaket, er de mer enn velkommen!

Vi håper selvsagt at flest mulig vil være med, og oppmoder folk til å trykke attending først etter at de har betalt! På denne måten ser vi hvem som er med. Utfordre gjerne naboen, moren, søsteren og hvem som helst til å være med! Vi er litt usikker på totalsummen, men at en TV koster opp mot 10.000 og at et speakeranlegg fort trenger minst 15.000 er det liten tvil om. Men alle monner drar - vi tar i et tak og ser hvor langt det når. Kanskje klarer vi å overtale idrettslaget eller noen andre til å ta resten av kostnaden om vi klarer å samle inn et solid pengebeløp i dette spleiselaget?

Men hvorfor skal akkurat du bidra? Vi skal prøve å gi ei kjapp forklaring.

TV-stua: Vi ser for oss å lage til ei TV-stue nede på klubbhuset, der idrettslaget har signalisert at de vil dekke det økonomiske det koster å ha fotballkanaler, NRK og lignende på permanent basis. Her vil det være åpent for alle i idrettslaget, som kan komme å se kamper og ha sosial aktivitet før og etter kamp. Dette skal være med på å knytte bånd på tvers av aldersgruppene i idrettslaget. Det skal gjøre samholdet og tilhørigheten til klubbhuset sterkere. Mulighetene er store, og eksempelvis er det lett å koble opp en Play Station og arrangere ei turnering en kveld.

Speakeranlegget: Ja, hvor skal vi begynne? Dette skal være et anlegg som absolutt hele idrettslaget skal dra nytte av. Om det er skigruppa, BIG som har turnering eller et fotballag som spiller kamp, skal det være mulig å benytte seg av dette anlegget. Vi tar sikte på at det skal stå på klubbhuset permanent, og et slikt anlegg kan brukes til musikk, beskjeder og alt mulig annet i forbindelse med arrangement som skirenn, fotballskoler og lignende. I det hele tatt et viktig middel for å få gode arrangement!

Ved flere spørsmål er det bare å ta kontakt ved å sende en innboks. Om noe er uoppklart svarer vi mer enn gjerne på det. I utgangspunktet varer denne aksjonen fram til 1. januar. På nyåret vil vi selvsagt offentliggjøre hvor mye vi har fått inn.

Mvh initiativtakerne i arbeidsgruppa til seniorlaget,
Espen Skarbø, Vegard Hjelvik, Lennart Tetlie og Eirik Hjelvik.

3 kommentarer:

 1. Igjen eit flott iniativ av A-lagets spelarar som dei skal ha alle ære av!

  Men, eit lite men. Det står et dette er eit privat iniativ. Vil det sei at økonomien går utanom Skodje IL-Fotballgruppa? Og er tiltaket godkjendt av idrettslaget?
  Trur det er viktig å få avklara dette før vi pensjonistande sender søknad til NAV om støtte til tiltaket :-)

  SvarSlett
 2. Privat initiativ, men det går via Skodje IL. Randi Erstad har kontroll over kontoen, og det er ikke mulig å ta ut penger uten godkjennelse av økonomiansvarlig i idrettslaget.

  Initiativet er godkjent av leder Odd Brede Langdal, men som sagt; det er et privat initiativ i utgangspunktet.

  SvarSlett
 3. Glimrande!
  Fekk napp hos NAV so bidrag kjem.

  SvarSlett