Sider

KRETSMESTERE OG KLARE FOR 4. DIV!

Ett mål hver av Eirik Hjelvik og Eivind Erstad sikret seieren i en meget spennende kamp mot ÅVK. Etter en kamp som kunne bikket begge veger er Skodje dermed klare for 4. divisjon!

Flere hundre tilskuere sørget for en fantastisk stemning i flomlyset på Skodje stadion i kveld. Dermed var det full jubel, bølge og seiersdans da dommeren blåste kampen av. Deilig - og tusen takk til samtlige som bidro til denne kvelden.

Kampen mot ÅVK startet med to gode lag som prøvde å spille ball. ÅVK hadde et lite overtak innledningsvis, der Ole Per Kragset var sentral i det oppbyggende spillet. Skodje på sin side tok mer over etter hvert. Flere ganger ble ballen rullet opp på flott vis, men man slet med å komme med nok folk og dermed uteble de helt store sjansene. Begge lag hadde et par-tre gode sjanser til å score i førsteomgang, men Vegard Hjelviks stangskudd var det nærmeste man kom scoring.

Etter hvilen skulle vi gjøre noen forandringer for å hindre ÅVKs oppstill sentralt, men vi fikk det ikke helt til. I stedet ble det en mer kaotisk andreomgang. Men fortsatt hadde vi store rom offensivt, og Eirik Hjelvik hadde et par langskudd som gikk sides for mål. Men så, med 20 minutter igjen, sa det pang. En ball ble snappet, sendt videret til Eirik Hjelvik - som traff skikkelig. Endelig satt den i en flott bue over keeper og Skodje var i føringen.

Etter dette flyttet ÅVK opp flere mann og stresset Skodje-spillerne. For vår del ble det en kaotisk omgang, der det handlet mest om å forsvare 1-0-ledelsen. Men stort sett holdt vi ÅVK unna de helt store sjansene, og dermed så det ut til at man skulle dra seieren i land. Det endelige punktum kom da vi endelig klarte å ta vare på en av våre store kontringsmuligheter. Rett før slutt slo unggutten Sondre Beite slo et glimrende innlegg til Eivind Erstad som headet inn sitt 52. mål for året. Dermed stormende jubel, god stemning og opprykksjubel på Skodje stadion.

Alt i alt en kamp der det hele kunne bikket begge veger. ÅVK hadde ballen mest, men sjansemessig var det nok en jevnspilt kamp. Mot slutten blir det litt kaotisk, men det er samtidig litt naturlig. Oppsummert en fantastisk herlig seier!

Nå skal vi suge på denne karamellen en stund - blant annet på lagfesten neste helg. Etter hvert skal vi se framover mot 4. divisjon, der vi mildt sagt - og med respekt å melde -  ikke akkurat møter lag som Ravn, Lepsøy og HaNo. Det blir en knalltøff utfordring, men med gode forberedelser og god innstilling skal dette gå den rette vegen!

Vi skal prøve å komme med litt bilder, oppdateringer og slikt utover uka.

kampfakta
SKODJE - ÅVK 2-0 (0-0)
BANE: Skodje stadion
MÅL: Eirik Hjelvik og Eivind Erstad
DOMMER: Bjørn Bakkom
GULE KORT: Eivind Erstad
SKODJES LAG: Espen Skarbø, Ingve Stokkereit, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Ole Særsten, Vegard Hjelvik, Tobias Sortehaug, Eirik Tomren, Eirik Hjelvik, Magnus Strømmen og Eivind Erstad.
INNBYTTERE: Stefan Aasen, Emil Slettedal, Sondre Beite, Sten Tennfjord og Lennart Tetlie.

11 kommentarer:

  1. kor er pokalen? !!!

    SvarSlett
  2. Eg har den her heime joakim! :)

    SvarSlett
  3. tenkte mej det ja!!

    SvarSlett
  4. InsideMan feira med en ronk og champagne på ei Stillehavsøy, som seg her og bør. Gratulerer til heile bygda!

    SvarSlett
  5. Pokalen får vi påkretstinget 04.12. Joakim. Håper Skøye er sterkt representert der.

    SvarSlett
  6. kretsen burde vært tilstede på en sånn kamp når dei visste at et av laga ville vinne den!

    SvarSlett
  7. kretsen e aldri tilstede noken plass. He ikkje vør det samme der sia geir si tid.

    SvarSlett
  8. Det blir kåra 16 kretsmestera i 2011. Alle desse får diplom og statuett på kretstinget 03.12. i bya.
    Skøye får to, G16.07 og A-laget.

    SvarSlett
  9. eg stemmer for at kretsen kommer på Fagerheim og deler ut statuetten på lagfesten om et par veker!

    SvarSlett
  10. Det forslaget får min stemme også!

    SvarSlett
  11. Ja, vi må jo ha pokalen til avslutningsfesten!!
    på innendørs km so blir pokalen utgitt etter finalen.so ka er problemet?

    SvarSlett