Sider

TØFF GRUPPE I SLUTTSPILLET

Selv om vi vant vår gruppe i innledende, blir det tøff motstand i KM-sluttspillet. Vi skal blant annet møte to 3.-divisjonslag. Slik endte gruppene.

Gruppe 1: Ørsta, Brattvåg Old Boys, Volda og MSIL.
Gruppe 2: Stordal, Stranda, Norborg og Emblem.
Gruppe 3: Godøy, Hessa/SIF, AaFK Old Boys, Åheim og FK Sykkylven.
Gruppe 4: Skodje, Larsnes/Gursken, Aksla og SIF.

For vår del er det liten tvil om at det er en tøff trekning. Larsnes/Gursken er et lag som består av mange gode, individuelle spillere. Når disse blir satt sammen til et lag på fem spillere er det grunn til å ha respekt. Spesielt Preben Sætre og Anders Vaagen er gode.

Skarbøvik har også mange gode enkeltspillere. Nicolai Rud og Even Vestavik kjenner vi blant annet fra vennecupen. Ut i fra enkeltspillere skal Skarbøvik være bedre enn oss, men samtidig har de ikke fått det helt til inne. Vi får håpe den trenden fortsetter.

Aksla vet vi lite om. I utgangspunktet tipper vi de som den svakeste motstanden, men hvem vet? Vi imponerte jo alle i fjor. Aksla stiller normalt sett et ungt lag, og det kan jo slå ut begge veger innendørs.

Oppsummert en tøff gruppe, men vi har vist at vi langt i fra er noen kasteball inne. Om entusiasmen fortsatt er til stede, alle jobber i lag og vi i tillegg har stang inn, kan dette gå vegen. Og skulle vi gå videre kan jo alt skje!

I gruppe en blir Stordal klare favoritter. Norborg kan fort ta andreplassen om ikke Stranda forbedrer seg fra innledende. I gruppe to er Ørsta klare favoritter. Vi tipper et forsterket Brattvåg Old Boys kniper andreplassen. I gruppe tre er Volda den naturlige favoritten. Men Godøy kan fort overraske, og i tillegg kan jo Hessa/SIF 2 og Sykkylven fort være outsidere de også.

7 kommentarer:

  1. Volda er vel i gruppe 1?

    SvarSlett
  2. Rettet nå.

    SvarSlett
  3. Gruppe to med to gruppevinnere, en toer og en firer ser vanskeloig ut!

    SvarSlett
  4. Gruppe to og tre er dei klart lettaste. fint for arrangøren det.

    SvarSlett
  5. Ei tøff, men slett ikkje umogleg oppgåve. Ein skal vere glad ein ikkje endte opp i gruppe 1. Det er nok den tøffaste gruppa.

    SvarSlett
  6. sykkylven er jo sjanseløs uansett. verre innelag skal en lete lenge etter

    SvarSlett
  7. Er det bare feiginger som legger inn komentarer, anonym-anonym.

    SvarSlett