Sider

TROR SKODJE TAR KM-MEDALJE

NordicBet ser på Volda som den store favoritten. - Men med litt flyt kan Skodje ta tittelen, mener bettingselskapet. Her har du en pressemelding de har sendt ut.

"Volda kom til finalen i fjor og dei bør ha ein god sjanse til å kome langt i år også og vi tilbyr 4.5 i odds på at dei vinner heile turneringa i Sykkylven. Bak dei er det veldig jamnt mellom fleire lag og små marginer vil avgjere kven som blir blant dei 3 beste.  Stordal og Skodje er normalt ikkje blant dei beste laga på Sunnmøre, men dei prioriterer innendørs KM  høgt og kan fort ta tittelen her med litt "flyt" og vi rangerer dei faktisk som lag nummer 2 og 3 her og vi har 6.5 i odds på begge laga her. Ørsta, Skarbøvik, Brattvåg Old Boys, Larsnes/Gursken, Norborg og Godøy har også gode muligheter her.

Vi kjem til å oppdatere vinneroddsen etter lørdagens kamper. Lykke til!"

HER finner du komplett vinneodds hos NordicBet. Merk at vi og gruppekolleger Larsnes/Gursken og Skarbøvik alle er blant dem NB anser som de sju beste lagene. Det tyder på et knallhardt gruppespill, men skulle vi gå videre skal det naturligvis være muligheter for å nå langt!

Vi har for øvrig lagt ut en egen poll i høyremargen der vi spør folket hvem de tror vinner futsal-KM.

2 kommentarer:

  1. Hadde faktisk tenkt å satse på Hareid som vinnar, men so kom eg på at Futsal er so pass teknik krevjande at dei ikkje kan delta.
    (Tok sjangsen på denne sidan eg ser at EOT er på veg til bya)

    SvarSlett
  2. BERRRE SÅ DET ER SAGT. ETTER DET SOM SKJEDDE I BRATTVÅGHALLEN, MÅ GODØY VERE LAGET Å SATSE PENGAR PÅ HER!

    SvarSlett