Sider

ELLEVILL OPPRYKKSFEIRING

Etter en lang sesong som endte med opprykk og kretsmesterskap var det tid for opprykksfest i går. Der ble det også delt ut en del priser.

Vi skal ikke si så altfor mye, men at det gikk heftig for seg på Fagerheim er vel ingen overdrivelse. Mat, drikke, quiz, allsang, taler, prisutdelinger og generell god stemning ga en strålende avslutning på årets utesesong.

I en slik anledning er det viktig å hylle dem som hylles skal. Derfor delte man også ut en del både uoffisielle og offisielle priser. Vi tar kun med de offisielle:

Årets spiller: Eivind Erstad
Den gjeveste prisen gikk ikke overraskende til Eivind. Stemt fram av spillerne selv.

Trenernes spiller: Eivind Erstad
Stemt fram av Roger Furnes og Bjørn Nedreskodje.

Årets forbilde: Sten Tennfjord
Sten er en positiv type som alltid får foran som et flott eksempel. Et skikkelig forbilde for alle rundt laget.

Årets mål: Eirik Hjelvik
Av våre 123 mål var det mange som kom etter flotte angrep. Eirik Hjelviks frispark fra 30 meter borte mot Lepsøy, via tverrliggeren og i nota, ble plukket ut som det fineste målet.

Bjarte Flem-prisen: Brede Waag
At det er en keeper som vinner den prisen, er ikke overraskende. Måten er mer overraskende. Brede fikk endelig prøve seg som spiss, driblet seg til åpent mål - og skulle bare slippe jubelen løs. Men han bommet fullstendig i avslutningen.

I tillegg til dette ble trenere, flere spillere og andre hyllet. Vi kommer tilbake til enkelte av disse, men må spesielt ta med ei som ble gjort stas på.

Randi Erstad har i flere år gjort en formidabel innsats rundt A-laget. Etter årets sesong truer hun med å gi seg som økonomiansvarlig, og i den forbindelse kjøpte vi inn en blomster, et gavekort på restaurant og et takkekort for å vise at vi har satt pris på den jobben hun har gjort. Selv om Randi sier hun ikke vil ha ansvaret neste sesong, er vi overbevist om at hun vil bety mye for laget også i årene som kommer - enten det er som supporter eller hva det er. En vel fortjent utmerkelse!

Etter en lang sesong burde vi rettet en takk til en hel drøss av personer, men vi slår fast av ingen nevnt betyr ingen glemt. Men takke for festen kan vi i alle fall gjøre!

4 kommentarer:

  1. Gratulerer, spesielt til Randi og Sten! Velfortjent heider.
    Dei øvrige prestasjonane kunne vel vi forståsegpåarane ha makta med ei arm på ryggen :-)

    SvarSlett
  2. Kan oppføre dere når dere har en opprykksfest, ingen vits å sende meldinger til rivaler for å si at Skodje er best osv.

    SvarSlett
  3. Skakje ha de gøy..

    SvarSlett
  4. Huff, tenk at noen spillere sender en uskyldig melding til en kompis i en rivaliserende klubb. Skandale!

    SvarSlett