Sider

STORSCORERNE BLIR I KLUBBEN

At to spillere scorer over 80 mål i 5. divisjon blir lagt merke til. Men lokale klubber kan nok bare glemme at de skal klare å lokke Eivind Erstad og Eirik Hjelvik vekk fra Skodje.

Det er hjemmesiden til Hareid som skriver at de kjenner til at et 3. divisjonslag skal være interessert i minst en av duoen. Siden Hareid-sida nevner dette konkrete, er det greit med en avklaring:

Om ikke det var klart nok før opprykket, er det i alle fall klart nå at både Eirik og Eivind blir med neste sesong. Begge to er to klubbspillere som selvfølgelig blir værende på Skodje så lenge det ikke er helt katastrofe sportslig sett. Og det blir det jo selvsagt ikke på lang, lang tid!

Etter en jubelsesong i 5. divisjon er det nok en rekke spillere fra vår klubb som kunne hevdet seg i øvere divisjoner, men vi satser selvsagt på å beholde våre spillere i klubben  - og regner med at det stort sett skal gå bra. At Eirik og Eivind er såpass klare er i alle fall positivt, og tyder på at det er et godt miljø rundt A-laget.

5 kommentarer:

  1. Det skulle blott berre mangle!
    Dei som vil vidare i si fotballkariere bør gløyme 3. div. der det i dag foregår stort sett mosjonsfotball. Skal ein opp og fram innan fotballen er 2. div. eit minimum.

    SvarSlett
  2. Den eldste og yngste snudde kampen.
    Eg blir ikkje heilt ferdig med gårsdagens kamp. Dei siste 20 minutta oppstod det ei litt nervøs stemning hos ekspertjengen på tribuna etter som ÅVK presse Skøye tilbake i engen 16 m.
    Vi kom fram til at yngste bla Beite (15) måtte inn for å kontre og det same med fiskehandlar Sten (50?) for å takle og grufse litt opp.
    Vi vart bønnhøyrt av Roger og Bjørn og vips var det 2-0 og game over!
    Det gikk eit rykte om at Sten vurderer å sette fotballskoa på hylla, men det må for all del forhindrast! Fotballstyret må omgåande tilby han ei treårs-kontrakt slik at han får skulere ungdomane i kva det vil sei å øve samt stå på til krampa kjem.

    SvarSlett
  3. Og so gløymde eg å nemne at dei to nemte naturligvis stammar frå dalen.
    Der er mykje elendigheit oppi Engesetdala men å produsere fotballspelarar, det kan dei!

    SvarSlett
  4. Godt at vi får det avkrefta umiddelbart etter at mediespekulasjonene starter. Slitsomt med "silly season"!

    SvarSlett