Sider

JANNEN ENDELIG KLAR FOR SKODJE

Jan Erik Hellevik har i flere år vurdert å komme tilbake til Skodje. Nå er det endelig klart at midtbanespilleren er tilbake i klubben han hører hjemme.

Etter å ha sett opprykkskampen mot ÅVK ba Jan Erik endelig om et overgangsskjema. Dermed er 30-åringen tilbake i moderklubben etter et langt opphold i Blindheim. Samtidig er det en solid forsterkning for oss foran neste års sesong i 4. divisjon.

Jan Erik er treningsvillig, har god innstilling og blir en flott tilvekst inn i gruppa. Han er nok en venstrebeint spiller som kommer inn i laget, og han har solid erfaring fra 3.- og 4. divisjon som Blindheim-spiller.

Papirene ble skrevet under av Blindheim og Jan Erik i dag, og blir dermed levert inn til kretsen over helga. Dersom vi ikke tar helt feil kan han dermed være med å spille Futsal-KM allerede førstkommende helg. Jan Erik er en solid innespiller, og er svært sugen på å være med til Stranda.

Samtidig betyr vel dette at så godt som samtlige spillere med lokal tilhørighet faktisk spiller for Skodje. Selv om mange bor andre steder, ønsker man fortsatt å spille for moderklubben. Det må være en klar bekreftelse på at vi gjør mye riktig. I en tid der flere andre klubber forsøker å hente våre spillere, er det i tillegg viktig å vise at vi skal få til et bra opplegg neste år.

Vi ønsker Jan Erik Hellevik hjertelig velkommen tilbake til Skodje IL!

7 kommentarer:

  1. Velkommen hjem Jannen :)

    SvarSlett
  2. På tide! Velkommen skal du være =)

    SvarSlett
  3. Herlig! Velkommen Jannen!

    SvarSlett
  4. Det er flott å få tilbake gamle stjerner. Dei blir ofte som nye når dei kjem tilbake i moderklubben.
    Ellers kunne vi vel ha kjøpt eit halvt dusin Ørskogbygdarar om det hadde vore billettering på kvalikkampen. Men då hadde eg slutta å gå på kamp so det er vel like greit at det var gratis.

    SvarSlett
  5. Nåken som veit kor mange som faktisk var på kvalikkampen?

    SvarSlett
  6. Vil anslå talet til ca. 150 stk. Men mulig eg tek feil.

    SvarSlett
  7. herlig,velkommen tilbake jannen.

    SvarSlett