Sider

DISSE SKAL SPILLE FUTSAL-KM

Under et døgn gjenstår før sluttspillet i Futsal-KM sparkes i gang. Denne gjengen skal i aksjon for Skodje IL.

Brede Waag, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Ingve Stokkereit, Jan Erik Hellevik, Magnus Strømmen, Eivind Erstad, Lennart Tetlie Tobias Sortehaug og Eirik Tomren skal prøve å spille Skodje videre til sluttspillet.

Det er nesten den samme troppen som gjorde rent bord under innledende på Stranda sist. Unntaket er den gode innespilleren Eirik Høivik som dessverre er skadet. Gjengen som reiser innover er nøyaktig den samme som i utgangspunktet meldte sin interesse om å være med. I etterkant har ytterligere et par ønsket å være med, men med hele 10 stk i troppen allerede har vi valgt å prioritere dem som spilte laget til sluttspillet.

Skodje spiller første kamp 14.30 - og vi håper naturligvis at flere tar turen innover for å heie på oss. Første kamp er mot ingen ringere enn Larsnes Gursken, som er en av forhåndsfavorittene. Videre møter vi Skarbøvik 16.00 og Aksla 18.30.

Om du ikke tar turen til Sykkylven kan du følge livescore ved å trykke deg inn HER.

Vi kommer tilbake med et par forhåndsvarianter utover kvelden. Blant annet har vi hørt litt rundt med folk hvem vi bør se opp for under KM.

1 kommentar: