Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ÅVK

Skodje-patriot InsideMan har bidratt i hele år. Nå er det vår tur til å gi noe tilbake. Men først får dere lesere muligheten til å lese hans siste ord i årets sesong.

Årets siste kamp står foran oss. Og etter at flere av spillerne har feiret seriegull for Molde og noen skal til Oslo og muligens feire cupgull for AaFK, passer det bra og kunne feire sitt eget opprykk.

For her er ting særs enkelt. Vinn eller spill uavgjort så er vi i 4. div. Tap med annet enn 4-5, 5-6 osv er ikke godt nok. Da slår Hessa følge med Åram opp. For morgendagens motstander er allerede klar for opprykk etter sin 4-3 seier mot Hessa i helga. Forhåpentlig har de feiret så hardt at onsdagens kamp kommer for tidlig. Kanskje sparer de noen spillere i tillegg. Neppe, men lov å håpe.

Uansett, med spillere som Hovden og et par blad Kragset++, er det et bra lag som ankommer Skodje Stadion til dyst. Sist vi møtte dem gikk det heller dårlig og det må spilles på et mye bedre nivå no for å makte opprukk.

På Skodje virka alle gira på opprykk, både spillera, trenera og supportera. I går var det massivt trøkk på trening med godt oppmøte og supert humør. Pils til lagfesten blei sikra til enkelte sågar. Ute av troppen til årets viktigste kamp er dessverre stortalentet Eirik Høivik. 94-modellen rakk ikkje å bli skadefri i tide. Ellers sliter Stefan fortsatt med småskader og starter neppe kampen onsdag. Men resten av troppen e klar, virile og gode!

Tapa fra 2009 skal hevnes og da trengs publikums støtte. Møtt opp og gir opp gutta til seier, champagnerus og voldsomme gledescener. Det her e kampen ingen vil gå glipp av det!

Vi er forberedt på enhver uforutsett situasjon som måtte - eller ikke måtte - oppstå.

Forza Skodje!
InsideMan (for siste gang i år)

1 kommentar:

  1. I dagens BB står det at om ÅVK skulle vinne 4-3 blir det ekstraomg. og event. straffekonk. Dette er feil!
    Ved eit slikt sluttresultat blir det omkamp mellom Skøye og Hessa/SIF2 om den siste opprykksplassen. Enten heime/borte eller ein kamp på nøytalt bane om laga blir enig om det.

    SvarSlett